reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2017

Aniolku takie pokrowce szyje się na zamowienie, także wkładki do spacerówki, motylki itp, musisz albo poszukać na allegro albo w swojej okolicy kto się tym zajmuje.

Napisane na SM-T211 w aplikacji Forum BabyBoom
Dokładnie, mia jg, ten który akurat masz na zdjęciu, bo laska szyja na właśnie quinny mood.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
beaciaaa, u mnie też dzisiaj świeżutki rosołek z makaronem. Właśnie zaraz będę jeść :D Omnomnom!

Edyta1990 - witamy na forum!

Ja też bym zjadła gołąbki, ale tak jak pisze Chiling, jooo_asia i inni - mięso odpada :D Nie jestem w stanie nawet powąchać mięsa uchh... zwłaszcza szynki. Kupiłam sobie serek topiony i wsuwam z chlebem.

beaciaaa, u mnie też dzisiaj świeżutki rosołek z makaronem. Właśnie zaraz będę jeść :D Omnomnom!

Edyta1990 - witamy na forum!

Ja też bym zjadła gołąbki, ale tak jak pisze Chiling, jooo_asia i inni - mięso odpada :D Nie jestem w stanie nawet powąchać mięsa uchh... zwłaszcza szynki. Kupiłam sobie serek topiony i wsuwam z chlebem.
Ja w ogole mam non stop ochote na kapuste, taka z gołąbkow marzy mi sie najbardziej ale nie pogardzilabym pierogami albo krokietami z kapusta mniaaaaam[emoji3]

Piękny widok, co nie? Fajnie, że wszystko ok.

To jest aż takie dla mnie nie możliwe że mam w sobie druga istotkę;)

ckai9jcgs36qh1uk.png

chilling, ania.orz dzięki za info :D super ! jeszcze bardziej sie nastawilam na ten wózek w takim razie ;D skoro można go odpicować w ten sposób :)

Ja w ogole mam non stop ochote na kapuste, taka z gołąbkow marzy mi sie najbardziej ale nie pogardzilabym pierogami albo krokietami z kapusta mniaaaaam[emoji3]

Oooooooo pierożki[emoji76] [emoji76] [emoji76] [emoji76] [emoji76] [emoji76] [emoji76] [emoji76] [emoji76] [emoji76] [emoji76] [emoji76] [emoji76]

To dodam kolejny plus, jak kupisz nowy to masz dożywotnią gwarancje ;) sprawdz jak się składa gondola ;)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny nie wiem czy wiecie ale dozywotnia gwarancja odnosi sie do momentu kiedy produkuja dane części, wiec jesli kupicie np szafke z dozywotnia gwarancja na zawiasy a za miesiąc przestana je produkowac to po gwarancji...

reklama
Do góry