Milkchocolate
Fanka BB :)
No i po kontroli. Ciąża to nie choroba od jutra zdolna do pracy.
Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taki palant mi sie trafil... Ja mam naderwana lekatke, mialam miec zabieg ale ze względu na ciążę nie moge go miec a ten mi wypisuje skierowanie na rezonans bo go ciaza nie interesuje... Dzisiaj skladam skarge na niego... Nie moge sie otrzasnac z tej wizyty
I to lekarz?! A, i kazal mi schudnac zeby nie obciazac kolana! Gdzie mowie ze w ciazy oschudzanie?troche slabo. A on dalej, ciaza to nie choroba... Ja doskonale o tym wiem. Ale odchudzac sie nie bede i na rezonans tez nie pojde.Milkchocolate - no co Ty mówisz?! :O Ręce opadają!!!! Nie wierzę...co za palant.
Ojeja. Ale nerwów uzylas... Co za palantI to lekarz?! A, i kazal mi schudnac zeby nie obciazac kolana! Gdzie mowie ze w ciazy oschudzanie?troche slabo. A on dalej, ciaza to nie choroba... Ja doskonale o tym wiem. Ale odchudzac sie nie bede i na rezonans tez nie pojde.
Podkresle ze nie jestem osoba z nadwaga.. Ale jak to stwierdzil, kilka kg mniej kolanu nie zaszkodzi a dziecko i tak sie rozwinie.....[emoji33]