Malyynka
Fanka BB :)
Super, że u Ciebie wszystko dobrze ☺. Jeśli badania prenatalne uda Ci się zrobić na NFZ to rewelacja one tyle kosztują .Hej dziewczyny ja właśnie wracam z wizyty i gina. Przyszłam elegancko przed czasem,było 5 minut opóźnienia więc nastawialam się ze szybko to zalatwie aż weszła przede mną dziewczyna i 55 minut spędziła w gabinecie XD więc opozienie się zrobiło godzinne... gin zmacal mi tylko brzuszek i powiedział, że rośnie sobie tam w srodeczku wszystko dostałam skierowanie na badania...zrobię je jutro lub pojutrze... mam też skierowanie na prenatalne do szpitala więc może uda się zrobić to na NFZ i zaoszczędzić trochę kasy doktor zalecił mi brać witaminki- Mama Dha oraz Magvit B6.. bierze któraś z Was takie? W razie bardzo silnych boli brzucha zalecił mieć pod ręką buscopan forte...a na przeziębienie polecił syropki dla dzieci,dużo witaminy C,wapń i jeszcze podał nazwę jakiegoś sprayu do nosa ale wylecialo mi z głowy[emoji14]mimo wszystko czuje się dzisiaj lepiej... bóle mięśni i głowy ustapily.... jedynie lekko podrapuje mnie w gardle i nos troszkę zapchany jeszcze... Ale w porównaniu z tym co było wczoraj to bajka...
Odnośnie przeziębienia to co postawiło Cię na nogi? Ja od wieczora mam tragedię . Jeśli chodzi o Wit C to rutinoscorbin czy coś innego?