Też mam kolejną wizytę 04-10, a w tym usg genetyczne. Wczoraj miałam wizytę, usg dopochwowo oraz przez brzuch, serduszko biło, nawet było widać nóżkę... Obecnie 9tc5d. To moja pierwsza ciąża, ale jakie to niesamowite uczucie widzieć, jak rozwija się taki mały człowieczek... :-)) Badania krwi i moczu zlecone na 1 wizycie wyszły bardzo dobrze. Na kolejną wizytę znów krew i mocz... Jedyne co, to męczą mnie nudności, przynajmniej raz dziennie spotykam się z porcelitem, nie mogę jeść gotowanego, mięsa... Lekarz powiedział, że jak będę tracić na wadze, to będzie to wskazaniem do hospitalizacji i pod kroplówki... Od poprzedniej wizyty spadłam 2 kg, a nie za bardzo mam z czego. Zawsze miałam niedowagę. Gin. zapisał mi jakieś krople z imbirem, jutro odbieram na zamówienie w aptece, może coś pomogą...Ja mam 4 października prenatalne, będę wtedy jakoś w 13tc [emoji3]
reklama
american_girl2017
Fanka BB :)
Lista uzupełniona:-)
Ja tez chce sie dopisac do listy mam kwietniowych. Co mam wyslac ? W prv wiadomosci?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
american_girl2017
Mniam ananas. Narobiłyście smaka.Jeśli ananas może pomóć w wale z zaparciami to jutro załaduję nim cały bagażnik ,,, i zjem!
Teraz jest sezon śliwkowy. Nie pomagają? Ja akurat mogłabym się żywić samymi węgierkami, nektarynkami i brzoskwiniami więc pewnie dlatego nie wiem co to zaparcia. O ile pamiętam musli też pomaga.
jooo_asia
A mi pomaga mleko [emoji23] I jem owoce, to to pewnie też [emoji4]Mniam ananas. Narobiłyście smaka.
Teraz jest sezon śliwkowy. Nie pomagają? Ja akurat mogłabym się żywić samymi węgierkami, nektarynkami i brzoskwiniami więc pewnie dlatego nie wiem co to zaparcia. O ile pamiętam musli też pomaga.
jooo_asia
Dokładnie, lepiej w II trym. Ja ogólnie też farbuję, ale raczej w okresie ciąży się wstrzymam Zwłaszcza, że kolor może nie wyjść. Raz farbowałam podczas okresu i zamiast blondu wyszedł mi zgniły zielony [emoji23] Wolę więc nie ryzykować [emoji4]Dziewczyny a tak z innej beczki co myślicie o farbowaniu włosów? Tzn ja rozjaśniam i tak się zastanawiam czy iść do fryza czy nie
Milkchocolate
Haha, ale to musial byc widok xDDokładnie, lepiej w II trym. Ja ogólnie też farbuję, ale raczej w okresie ciąży się wstrzymam Zwłaszcza, że kolor może nie wyjść. Raz farbowałam podczas okresu i zamiast blondu wyszedł mi zgniły zielony [emoji23] Wolę więc nie ryzykować [emoji4]
Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
reklama