reklama
Milkchocolate
Fanka BB :)
Pochwaliłam sie zdjęciem z dzisiaj, tak jakby ktoś chcial luknac; p
Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
beaciaaa
Może być 1900, ja mam dane sprzed dwóch lat i to może nieprecyzyjne
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
No ja Mam podobno na 19.04No to zeby mdlosci nie przyszly to termin mamy podobny? Bo u mnie tez juz,9 tydz leci
April7
Dziewczyny czy wchodzicie ze swoimi mężami/partnetami na wizyty i czy są z Wami przy USG dopochwowym? To moja pierwsza ciąża i w sumie nie wiem... Na chwilę obecną wchodze sama... Z jednej strony chciałabym żeby zobaczył maleństwo a z drugiej zastanawiam się czy nie będzie do dla nas wszystkich krępujące... Co Wy o tym myślicie?
Ela1990
Ja w poniedziałek mam wizytę i mój mąż wziął sobie wolne bo bardzo chce zobaczyć dzidziusia ja się z tego oczywiście bardzo cieszę, że jest zainteresowany i nie wydaje mi się aby to było krępujące. Na pewno nie jest dla ginekologa, dla mnie też raczej nie będzie bo i gina i męża się nie wstydzę...no chyba, że dla mężczyzny może być to sytuacja nowa i krępującaDziewczyny czy wchodzicie ze swoimi mężami/partnetami na wizyty i czy są z Wami przy USG dopochwowym? To moja pierwsza ciąża i w sumie nie wiem... Na chwilę obecną wchodze sama... Z jednej strony chciałabym żeby zobaczył maleństwo a z drugiej zastanawiam się czy nie będzie do dla nas wszystkich krępujące... Co Wy o tym myślicie?
An-ia
Obecnie przy bevikowym dochod nie moze przekraczac dokladnie 1922zl netto. Dodatkowo jeśli dochód w rodzinie nie przekracza 674 zł netto na osobę (764 zł, gdy w rodzinie jest dziecko z niepełnosprawnością) — dodatkowo można dostać zasiłek rodzinny i dodatek z tytułu urodzenia dziecka.
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
April ja byłam z mężem na badaniu genetycznym i było dopochwowe daliśmy rade [emoji12] zresztą był przy porodzie i bez niego nie dałabym rady ,miałam bardzo długi poród i teraz mam obawy właśnie jeśli chodzi oto i się boje ale mam nadzieje ze teraz będzie szybciej, rodziłam sn z zoo i jak urodziłam dostałam powera ze mogłam wszystko zrobić ,byłam sama w łazience pod prysznicem to mnie położna ochrzanila a ja się tak dobrze czułam, a miłość tez przyszla z czasem teraz jest największym moim skarbem , pamiętam synka ciepło i zapach tego nie da się zapomnieć, musimy dać kto jak nie my kobiety [emoji6]
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom