reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2017

reklama
Cholera jakiś wirus nas dopadł. Ja od piątku uziemiona z kaszlem, dziś doszła gorączka. Dziś młody wrócił z przedszkola Panie mówiły że taki nie swój był i będzie chyba chory, rano było ok wrócił z przedszkola też be z gorączki a po pół godziny już 39.2. Miałam leżeć odpoczywać a wyszło jak zawsze że nie odpoczyne tylko będę się nim biednym placzacym zajmować :( Tydzień w domu, a w sobotę mamy wesele przyjaciół kicha na maxa

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
Ojej dużo zdrówka dla Was, kurujcie sie

Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom

Mam nadzieje ze niedługo tez tego doswiadcze. Podnosicie mnie na duchu. Troche mi lepiej jak wiem ze nie jestem z tym sama...
Znam bardzo dużo dzieci które w wieku od 1.5 do nawet 5ciu lat są 'tadki nie jadki ' [emoji6] czesto ręce mi opadły ale trzeba próbować ciągle [emoji6]

Znam bardzo dużo dzieci które w wieku od 1.5 do nawet 5ciu lat są 'tadki nie jadki ' [emoji6] czesto ręce mi opadły ale trzeba próbować ciągle [emoji6]

Próbujemy i sie nie poddajemy. Zrobimy wszystko zeby corka byla zdrowa i zaczela cos innego jesc. Nawet nie marze o tym zeby jadla kawal kotleta. Narazie wystarczy mi kanapka i warzywo albo owoc. A tak w ogóle to ostatnio dostałam zlota rade od dwóch sióstr. One maja 1 i 2 dzieci. Nie mogą narzekać na to ze ich córki nie jedzą. poradzily mi zebym przeglodzila córkę przez caly dzień. Bo przeciez jak nie zje jednego dnia to zje drugiego. I to mi powiedziały matki których dzieci (po 4 i 2 lata),jedza zupki chińskie... Nigdy nie zrobiłabym tak córce. Kocham ja chce dla niej jak najlepiej a to dla mnie.podchodzi pod znęcanie sie... Takie jest moje zdanie. A Wy jakie macie zdanie na to co napisałam?

Próbujemy i sie nie poddajemy. Zrobimy wszystko zeby corka byla zdrowa i zaczela cos innego jesc. Nawet nie marze o tym zeby jadla kawal kotleta. Narazie wystarczy mi kanapka i warzywo albo owoc. A tak w ogóle to ostatnio dostałam zlota rade od dwóch sióstr. One maja 1 i 2 dzieci. Nie mogą narzekać na to ze ich córki nie jedzą. poradzily mi zebym przeglodzila córkę przez caly dzień. Bo przeciez jak nie zje jednego dnia to zje drugiego. I to mi powiedziały matki których dzieci (po 4 i 2 lata),jedza zupki chińskie... Nigdy nie zrobiłabym tak córce. Kocham ja chce dla niej jak najlepiej a to dla mnie.podchodzi pod znęcanie sie... Takie jest moje zdanie. A Wy jakie macie zdanie na to co napisałam?
Też o tym slyszalam. Kiedyś miałam może troche podobna sytuacje kiedy to córka jadła jeszcze mm zabrakło mi mleka i maz pojechał po nie do sklepu. Złapał gumę po drodze i zamiast zadzwonić i powiedzieć mi o tym to ja kombinowalam jak zagadać dziecko by czekało na mleczko. Akurat mieliśmy krupnik na obiad i spróbowałam dać jej zjadla pół miseczki[emoji6] no i to już byl dla nas sukces.
Moi znajomi tak właśnie 'glodzac' dwoje dzieci przez w sumie nie cały dzień Teraz mają dwóch glodomorkow pochłaniają duuuzo duuuzo i wcale po nich nie widać [emoji6]

Też o tym slyszalam. Kiedyś miałam może troche podobna sytuacje kiedy to córka jadła jeszcze mm zabrakło mi mleka i maz pojechał po nie do sklepu. Złapał gumę po drodze i zamiast zadzwonić i powiedzieć mi o tym to ja kombinowalam jak zagadać dziecko by czekało na mleczko. Akurat mieliśmy krupnik na obiad i spróbowałam dać jej zjadla pół miseczki[emoji6] no i to już byl dla nas sukces.
Moi znajomi tak właśnie 'glodzac' dwoje dzieci przez w sumie nie cały dzień Teraz mają dwóch glodomorkow pochłaniają duuuzo duuuzo i wcale po nich nie widać [emoji6]

No to u nich poskutkowalo:) ale u nas narazie nic nie działa...

reklama
Do góry