reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2017

reklama
Mnie wczoraj w nocy bolała głowa i ząb... jak na złość nie miałam apapu i wzięłam ibuprom max - mam nadzieję że to nie zaszkodzi. Zasnęłam dopiero po 2 w nocy a o 5,30 już nie spałam bo musiałam naszykować wałówkę jedzenia do pracy. Muszę jeść co 2 godziny bo inaczej ze mną słabo - nigdy tyle żarcia do pracy nie brałam :) :D

Dwa lata temu było tak że becikowe te niby dla wszystkich to niestety nie jest dla wszystkich.. Max dochód na osobę o ile się nie mylę 2000, te drugie becikowe dochód chyba tak jak do rodzinnego

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiem co to znaczy, współczuję... Szczerze to wole mdlosci od bólu glowy. Gin mi kazał brać tabletke jak juz bardzo boli zeby się nie katowac
Wolę jednak nie brać tabletki... Jakos dam rade... Mój mąż mówi że moje marudzenie już jemu się udziela, ale jak tu nie marudzic jak boli... Ehhh... Ale i tak moja druga połowa dzielnie mnie znosi :)

reklama
Ja tez musze dzisiaj poczytac trochę, zeby miec swiadomosc i nie przegapić, zakladajac ze sie zalapiemy na cokolwiek xD

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

Do góry