Chciałabym nieśmiało dołączyć. Właśnie siknęłam na test i wyszły dwie krechy. Zaskoczenie totalne bo jakoś specjalnie się o maleństwo nie staraliśmy. Najmłodsza jest jeszcze małym skrzatem, cycka doi, po nocach nie śpi więc ciąży się teraz nie spodziewałam. Zobaczymy co z tego wyjdzie, wizyta u gina za 2 tygodnie.
reklama
Alcarin
Fanka BB :)
Oj tak. Na samym początku mi powiedziała, że się mam jeszcze nie cieszyć, bo różnie może być. Więc mnie pocieszyla bardzo :-(Alcarin przesądną masz teściową
Alcarin
Trzymamy mocno &&&&Chciałabym nieśmiało dołączyć. Właśnie siknęłam na test i wyszły dwie krechy. Zaskoczenie totalne bo jakoś specjalnie się o maleństwo nie staraliśmy. Najmłodsza jest jeszcze małym skrzatem, cycka doi, po nocach nie śpi więc ciąży się teraz nie spodziewałam. Zobaczymy co z tego wyjdzie, wizyta u gina za 2 tygodnie.
Sylwia9
Alcarin hahaha padłam z tymi zwierzętami ja już nie wiem czy wierzyć w takie zabobony ja to w sumie z tymi oknami to sie zastanawiam bo przydałoby się je umyć chociaż przed świętami Bożegonarodzenia haha
Comffe no lekarz powinien a nawet MUSI zrobić usg jezcze na pierwszej wizycie żeby sprawdzic pecherzyk i serduszko jak już będzie
Comffe no lekarz powinien a nawet MUSI zrobić usg jezcze na pierwszej wizycie żeby sprawdzic pecherzyk i serduszko jak już będzie
Sylwia9
Chciałabym nieśmiało dołączyć. Właśnie siknęłam na test i wyszły dwie krechy. Zaskoczenie totalne bo jakoś specjalnie się o maleństwo nie staraliśmy. Najmłodsza jest jeszcze małym skrzatem, cycka doi, po nocach nie śpi więc ciąży się teraz nie spodziewałam. Zobaczymy co z tego wyjdzie, wizyta u gina za 2 tygodnie.
Witamy
Sylwia9
ech... n
ech... no nie powinna tak mówić!!! Powinna wesprzec
Oj tak. Na samym początku mi powiedziała, że się mam jeszcze nie cieszyć, bo różnie może być. Więc mnie pocieszyla bardzo :-(
ech... no nie powinna tak mówić!!! Powinna wesprzec
Lucy00
Zaangażowana w BB
Alcarin - dlatego ja ludziom jeszcze nie mówię Jakby mi ktoś powiedział żebym się jeszcze nie cieszyła, to bym powiedziała - po porodzie też mam się jeszcze nie cieszyć? Przecież każdy kiedyś umrze...nosz kurde...
sesi - gratulacje, witaj w naszym gronie
A apropos tego co nie można robić w ciąży...jak dziewczyny z ćwiczeniem w 1 trymestrze? Mnie akurat boli i nie bardzo mogę się ruszać, ale zastanawiam się, bo wszystkie gimnastyki dla ciężarnych są od 12 tc. Czy to znaczy że w 1 trymestrze nie można w ogóle ćwiczyć? Nawet rowerek stacjonarny czy coś?
sesi - gratulacje, witaj w naszym gronie
A apropos tego co nie można robić w ciąży...jak dziewczyny z ćwiczeniem w 1 trymestrze? Mnie akurat boli i nie bardzo mogę się ruszać, ale zastanawiam się, bo wszystkie gimnastyki dla ciężarnych są od 12 tc. Czy to znaczy że w 1 trymestrze nie można w ogóle ćwiczyć? Nawet rowerek stacjonarny czy coś?
Sylwia9
Sylwia9 ja gdzieś czytałam, że na NFZ pierwsze USG robią dopiero po 8 tygodniu.
w poprzedniej ciąży pierwsza wizyta na nfz w 6 tc i miałam od razu usg, tydzień później wizyta prywatnie i tez usg
reklama