reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2017

Najprawdopodobniej 14 albo 16 września. W poniedziałek napisze do lekarza, kiedy mu bardziej pasuje:-) tak mi strasznie wolno leci ten czas....chciałabym być już w 2 trymestrze. Dobrze, że nic złego się nie dzieje i mogę pracować. Jakbym w domu leżała to chyba już całkiem bym oszalała z nudów.

Lucy a mąż jakie ma typy imion dla chłopca? Jak mi mój wymyślił imię dla synka to się za głowę złapałam! Doriana mu się zachciało...
Najgorzej xD takie imiona są trudne.. W przyszlosci dla dziecka tez.. To moje zdanie; p ale ma sie odpalt y i czasami wymysla:) ja mam wizyte 12.09 i wtedy bede miala założona karte ciazy.
Tez mi czas tak wolno leci ... Ja jeszcze. Nie slyszlam serduszka bo termin na koniec kwietnia to odbijam troche:)
Ja tez mam infekcje dostalam jakies globulki ale nie pamiętam nazwy, podobno w ciazy to, częsty i normalny, objaw

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

reklama
Dobey wieczor ☺
Ja dzisiaj zabiegany dzien mialam. Czuje sie nawet znosnie tylko jakos jelita mi dziwnie pracuja. Mam takie momenty zw mnie az sciska a potem gobi do toalety :(
Mozna cos na to poradzic?

Widze ze temat imion na tapecie.
My w pierwszej ciazy od razu wybralismy ze bedzie Laura albo Igor i mamy Laure ☺
Igor juz w rodzinie jest takze teraz nie bedzie.
Teraz mamy wiekszy problem z wyborem. Na razie na tapecie Iga albo Olek ☺

Tynka, a kiedy masz kolejną wizytę?

Mój ostatecznie stwierdził że Laura "może być", ale w zamian on ma większe prawo głosu przy chłopcu. Dlatego nici z mojego Adasia, Filipka, Dominika :( :(
Nam Laura też się podoba albo Liwia. Dla chłopców mamy Paweł albo Staś (Staś mi soe mniej już podoba bo boję się że później wszyscy będą mówić Stachu :/)

U mnie dzis humor tez nie ciekawy:/ Mdłości męczą i też mam tak że niby bym coś zjadla ale...jednak nie:/

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Moje maleństwo według usg 10t1d 2,93cm :D

Teraz będą rosły jak szalone :D
Boooziu, ooolbrzym! :D

w57vskjog7p17owg.png

reklama
Do góry