reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowe mamy 2017

Ja miałam, myślałam, że to grzybica, a dzisiaj lekarz powiedział mi, że nie [emoji50] I że ph się zmienia i dlatego tak, ale przepisał mi gynalgin, więc nie wiem [emoji23]

w57vskjog7p17owg.png
Uspokoilas mnie.... Uffff... Już zaczęłam wyobrazac sobie różne rzeczy a przecież jutro mam ten wyjazd...

reklama
A czy w razie czego jest jakiś lek który można wziąć na własną rękę gdyby to była infekcja a ja nie miałbym możliwości pójść do lekarza?

A jeśli okaże się ze to infekcja to bardzo jest to groźne? :(
Jeżeli coś się dzieje, lekarz daje leki i tyle :) W ciąży podobno jest to dosyć częsta przypadłość, właśnie przez tą zmianę ph :) A jak się bardzo martwisz to prywatnie szybko do lekarza, niech spojrzy fachowym okiem i będziesz spokojna :)

w57vskjog7p17owg.png

Jeżeli coś się dzieje, lekarz daje leki i tyle :) W ciąży podobno jest to dosyć częsta przypadłość, właśnie przez tą zmianę ph :) A jak się bardzo martwisz to prywatnie szybko do lekarza, niech spojrzy fachowym okiem i będziesz spokojna :)

w57vskjog7p17owg.png
Mi ogólnie dzisiaj lekarz powiedział, że w ciąży zwiększa się ilość śluzu i może mi to przeszkadzać (czyli np szczypać), bo zmienia się ph pochwy. Ale mam się nie martwić, o. :)

w57vskjog7p17owg.png

reklama
April ja też mam śluz taki biało-żółty bez zapachu i lekarz powiedział, że to normalne:-) zobacz sobie tabl. iladian. Chyba dopochwowe są i bezpieczne w ciąży, ale według mnie nie masz potrzeby do niepokoju.

Do góry