reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2017

reklama
Gratuluję udanych wizyt, fajnie słyszeć tylko takie wiadomości:-)
Ja jak będę wybierać imię to będę musiała patrzec na to czy tu będzie pasowac, żeby Holendrzy nie mieli problemu z wymową, ale takie moje pierwsze typy to Hania i Antek. Mówię moje, bo jestem "egoistką" i mówię mężowi, że jak urodzi to będzie wybierał imię:-) taki mój przywilej

Czeeesc
Joooasia świetne wieści [emoji6]
Ja byłam dzisiaj na tych badaniach czekam właśnie na wyniki denerwuje się że coś będzie nie tak.
Co do wózków mi sie podoba Bebetto ale model to jeszcze muszę sie zastanowić

Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom
Będzie dobrze!! :*

w57vskjog7p17owg.png

Gratuluję udanych wizyt, fajnie słyszeć tylko takie wiadomości:-)
Ja jak będę wybierać imię to będę musiała patrzec na to czy tu będzie pasowac, żeby Holendrzy nie mieli problemu z wymową, ale takie moje pierwsze typy to Hania i Antek. Mówię moje, bo jestem "egoistką" i mówię mężowi, że jak urodzi to będzie wybierał imię:-) taki mój przywilej
Ja tak samo chce wybrac imie. Jakies nie typowo polskie zeby sobie jezykow niemcy nie polamali, ale tez nie zaden Brajan czy Jessica.
Imiona jak Adam, Daniel, Anna, Natalia mi sie podobaja

Witajcie dziewczyny po okolo 1.5 tyg przerwie przepraszam ze sie nie udzielalam ale maleństwo wykańcza mnie wymiotami i po prostu ledwo funkcjonuje. Witam też wszystkie nowe mamy które do nas dołączyły. Z tego co widze mam do nadrobienia ok 80 stron
Wiem co przezywasz, polecam imbir z miodem, w ostateczności pół tabletki awiomarinu, to ostatnie polecił mi lekarz. Niestety polowka długo nie działa, ale naprawdę wymioty a nawet mdłości ustąpią po niej.

Napisane na SM-T211 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzwoniłam do gina i powiedział ze jeśli się dobrze czuję to mogę jechać. Zalecił wziąć magnez przed podróżą i mieć na wszelki wypadek nospe, a tak to robić przerwy w czasie jazdy i siedzieć w pozycji pól leżącej:) teraz jestem spokojniejsza :)
No i widzisz, szkoda nerwów, lepiej się dowiedzieć i spokój :D

w57vskjog7p17owg.png

Joo_asia ja też mam termin na 12 kwietnia :) :)

Jeśli chodzi o wózek to ja jeździłam xlanderem znajomych (starym z ok 2010 r) i właśnie bardzo dobrze się go prowadziło z tymi skrętnymi kołami. Ogólnie wydaje mi się, że lepiej wybrać skrętne i w razie co zablokować niż kupić z nieskrętnymi i cierpieć :) ale to tylko moje zdanie :)

Joo_asia ja też mam termin na 12 kwietnia :) :)

Jeśli chodzi o wózek to ja jeździłam xlanderem znajomych (starym z ok 2010 r) i właśnie bardzo dobrze się go prowadziło z tymi skrętnymi kołami. Ogólnie wydaje mi się, że lepiej wybrać skrętne i w razie co zablokować niż kupić z nieskrętnymi i cierpieć :) ale to tylko moje zdanie :)
Oooo super, piona [emoji16] Ciekawe, która pierwsza urodzi [emoji3]

w57vskjog7p17owg.png

reklama
Podczytuję forum co rusz, fajnie,że tyle się dzieje :) ja niestety mam dziś przeokropne mdłości, wymioty,trochę boli mnie głowa ;/ sama nie wiem co bym chciała, leżeć, siedzieć, jeść, nie jeść, lub co zjeść, zastanawiam się jak kiedyś kobiety mając po 4-8 dzieci chodziły w ciąży i pracowały całe dnie, szczególnie na wsi, aż mi głupio,że tak się użalam, one chyba nie miały chwili czasu na roztkliwianie się nad sobą i nawet jak je coś bardzo bolało, czuły się źle to i tak co było do zrobienia to robiły i nikt porodu ani bycia w ciąży nie gloryfikował tak jak teraz.

Do góry