reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowe mamy 2017

Dziewczyny, mam dzisiaj akis kryzys.. Brzuch, boli, jak na okres, wywowal we mnie lek ze Zaraz pojawi sie krwawienie... Do tego mdłości dzisiaj straszne...

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

reklama
Dziewczyny, mam dzisiaj akis kryzys.. Brzuch, boli, jak na okres, wywowal we mnie lek ze Zaraz pojawi sie krwawienie... Do tego mdłości dzisiaj straszne...

Mi lekarz powiedział, że brzuch może boleć jak na okres, bo macica się powiększa. Weź nospe, powinno przejść. A jak nie przejdzie to na IP ;)

w57vskjog7p17owg.png

Ja odebralam wyniki morfologii i moczu z moczem lepiej nie mam juz bakterii, wbc podwyzszone a beta wyniosla 78593,00 jestem w 13-14 tygodniu ciazy mam nadzieje ze nie spadla za bardzo jutro wizyta

Ja też dziś się źle czuje. Boli brzusio jak na okres. I tak sobie liczyłam że prawie w tym momencie powinnam dostać więc może te bóle i plamienia moje są z tym związane.

Ja też dziś się źle czuje. Boli brzusio jak na okres. I tak sobie liczyłam że prawie w tym momencie powinnam dostać więc może te bóle i plamienia moje są z tym związane.
No w sumie to tez ten czas to może stad ten bol.. U mnie dzisiaj bardziej psychicznie kaplica... Dobrze, ze Moj wziął wolne to jest do kogo sie przytulic :)

Miała ktoras z Was kremowo żółte uplawy czy cos takiego? Nie można tego nawet nazwać plamieniem. Biorę luteine dopochwowo ale wydzielina zawsze była biała jak mleko a dziś jakas inna...

reklama
Miała ktoras z Was kremowo żółte uplawy czy cos takiego? Nie można tego nawet nazwać plamieniem. Biorę luteine dopochwowo ale wydzielina zawsze była biała jak mleko a dziś jakas inna...
Ja miałam, myślałam, że to grzybica, a dzisiaj lekarz powiedział mi, że nie [emoji50] I że ph się zmienia i dlatego tak, ale przepisał mi gynalgin, więc nie wiem [emoji23]

w57vskjog7p17owg.png

Do góry