reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowe mamy 2017

reklama
ja jeszcze nie mam... wizyte najblizsza mam 14.09 :/ po USG prywatnie poszlam sie zapisac...chodze na NFZ, zwykle z dnia na dzien sie zapisywalam, ale przez to,ze jest okres urlopowy to niestety 2 tygodnie czekania :<

Czeeesc
Joooasia świetne wieści [emoji6]
Ja byłam dzisiaj na tych badaniach czekam właśnie na wyniki denerwuje się że coś będzie nie tak.
Co do wózków mi sie podoba Bebetto ale model to jeszcze muszę sie zastanowić

Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom

Ktoras z Was pisala o rwie kulszowej, pomocny w tym bolu jest sok z czarnego bzu. Ja właśnie robię taki na zimę na wszelki wypadek gdyby bralo mnie jakies chrobsko :) będę robić jeszcze z malin i winogron :)

Ela, także mieszkam na wsi dlatego wybrałam ze sporym pompowanymi kołami, na spacery chodziłam właśnie po wyboistej drodze wiec swietnie sie sprawdził, choć polecam wybrać dodatkowo amortyzowany[emoji6]

Napisane na SM-T211 w aplikacji Forum BabyBoom

Cudownie! Oby każda nasza wizyta u lekarza tak się kończyła.
Dziewczyny, macie już karty ciąży?
Właśnie dzisiaj lekarz mi założył, czekał aż usłyszy serduszko :)

w57vskjog7p17owg.png

reklama
Witajcie dziewczyny po okolo 1.5 tyg przerwie przepraszam ze sie nie udzielalam ale maleństwo wykańcza mnie wymiotami i po prostu ledwo funkcjonuje. Witam też wszystkie nowe mamy które do nas dołączyły. Z tego co widze mam do nadrobienia ok 80 stron

Do góry