Malyynka
Fanka BB :)
Z dzidziusiem wszystko ok ☺. Teraz czekam na wizytę, która mam dopiero 19 września. A Ty kiedy masz ☺?Mam to samo A jak dzidziuś? Odpoczywaj odpoczywaj ))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z dzidziusiem wszystko ok ☺. Teraz czekam na wizytę, która mam dopiero 19 września. A Ty kiedy masz ☺?Mam to samo A jak dzidziuś? Odpoczywaj odpoczywaj ))
Jutro [emoji33] troche sie boje, bo zlapala mnie infekcja i mam nadzieje, ze z maluchem wszystko ok... [emoji32]Z dzidziusiem wszystko ok [emoji5]. Teraz czekam na wizytę, która mam dopiero 19 września. A Ty kiedy masz [emoji5]?
No.. To dzisiaj dostalam wezwanie do zusu na kontrolę.. Oooo.. Zwolnienie mam do 21.09 a kontrola 14
Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
Po ponad mcu.. szybkoPo jakim czasie dostałaś wezwanie?
A prowadzisz jakas dzialalnosc gospodarcza albo krotko pracujesz? Ciekawa jestem czemu tak szybko [emoji50]Po ponad mcu.. szybko
Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
Dziewczyny, a słyszała może któraś o takim przypadku?
Jestem na urlopie wychowawczym. Złożyłam wniosek o wcześniejszy powrót do pracy. Wykonałam badania w medycynie pracy itd. W międzyczasie okazało się że jestem w drugiej ciąży. Miałam wrócić do pracy we wtorek ale w niedzielę dostałam krwawienia i wylądowała na ip że zwolnieniem od poniedziałku na 3 tyg, leżące, a wizyta co 1,5 tyg. W środę mąż zawiózł zwolnienie a w piątek dostałam telefon z pracy ze wnioskują do ZUS u o skontrolowanie mnie, ponieważ jestem oszustka i inne niezbyt przyjemne słowa padły w moim kierunku. Miała może któraś z Was do czynienia z takim przypadkiem jak mój? Niestety, to kolejna wątpliwa przyjemność która spotyka mnie w tej ciąży... Będę wdzięczna za każdą pomoc
Dziewczyny, a słyszała może któraś o takim przypadku?
Jestem na urlopie wychowawczym. Złożyłam wniosek o wcześniejszy powrót do pracy. Wykonałam badania w medycynie pracy itd. W międzyczasie okazało się że jestem w drugiej ciąży. Miałam wrócić do pracy we wtorek ale w niedzielę dostałam krwawienia i wylądowała na ip że zwolnieniem od poniedziałku na 3 tyg, leżące, a wizyta co 1,5 tyg. W środę mąż zawiózł zwolnienie a w piątek dostałam telefon z pracy ze wnioskują do ZUS u o skontrolowanie mnie, ponieważ jestem oszustka i inne niezbyt przyjemne słowa padły w moim kierunku. Miała może któraś z Was do czynienia z takim przypadkiem jak mój? Niestety, to kolejna wątpliwa przyjemność która spotyka mnie w tej ciąży... Będę wdzięczna za każdą pomoc