April7
Fanka BB :)
Wklej kod BB w ustawieniach SIGNATURE [emoji4]
Nadal nie wiem gdzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wklej kod BB w ustawieniach SIGNATURE [emoji4]
Jesteś na komputerze czy smartfonie?
na komputerze
Powiem Ci, że mnie też ostatnio wysypało na dekolcie [emoji50] Jak nigdy nie miałam tak teraz masakra... może to wina hormonów?uff... nadrobiłam przeczytalam wszystko ależ szybko tutaj skrobiecie
co do domowych porządków to raczej ograniczam się do zmywania tylko, czasem coś przepiorę ręcznie ale ofc wszystko robię w rękawiczkach...i ze względu na bobo i też przez alergie wlasnie...silniejsze specyfiki przekazałam ja rowniez w męskie ręce ^^
swoją drogą to strasznie mnie wysypało ostatnio i dopatruje się przyczyny w proszku do prania bądź płynie... ale wczesniej mnie nie uczulały bo raczej stostuje ciagle to samo:/ czy to może mieć związek z ciąża? że skora jest wrażliwsza + moje sklonnosci alergicznie dają taką reakcje? nie moge patrzec na swoj dekolt momentami.. a jak sie zaczne cieszyc, ze mi to znika to po paru dniach znowu niespodzianki wyskakuja...
co do bólu plecków to mnie też od jakiegoś czasu pobolewają.. szczególnie nocą ale własnie boli mnie w okolicach nerek i też sie obawiam, że bede miala z nimi problem :< tymbardziej, że mój tata przez wiele lat się męczył z kamieniami... sporo objawów się u mnie zgadza więc bede musiala to szybko sprawdzic :<
ania.orz gratuluje serduszka ! <3
Kingusia91 dobrze, ze z maluszkiem wszystko jest okej a Tobie zdrówka życze i obyś szybko sie z tego wyleczyla !
Jak tam u Was pogoda dziewczyny? U mnie się znacznie ochłodziło i deszczyk pada ale nie ukrywam sprawiłlo mi to dużą ulgę... bo w te upały nie mialam czasami siły ustać chwili na nogach...
Dziś też sie nie najlepiej czuje... o 7 sie zerwałam z domu bez sniadania i wylecialam z domu.. zalatwilam swoje sprawy na miescie i wrocilam i padlam w try miga... obudzilam sie o 17 ;/ i tak wlasnie niedawno zjadlam sniadanie, szalona ja... teraz się fatalnie czuje ;/ zawsze tak mam jak zjem cos po dlugiej przerwie... no cóż... nie mam chociaz teraz chociaz wyrzutow sumienia, ze leze z laptopem w lozku i sie lenie...
Zobacz załącznik 771449 klikasz na swoją nazwę w prawym górnym rogu, wybierasz signature i wklejasz tam ten kod