@jooo_asia też mam straszne sny prawie codziennie teraz :/ masakra
reklama
Comffe
Fanka BB :)
I jak się czujesz? Ja w pierwszej ciąży czułam się dużo lepiej i miałam mniejszy brzuch. Myslę, że teraz jest kiepsko ze mna bo jestem starsza
Na ten moment ciąży lepiej się czuje niż w ciąży z synem. Nie wymiotuje tak i nie mam aż takich mdłości. W ciąży z synem do 4-5 miesiąca przechodziłam gehennę, teraz też różowo nie jest, ale zdecydowanie lepiej.
Brzuszka z synem długo nie miałam, ale nie mam co porównywać bo wtedy ogólnie lżejsza byłam o kilka kilo.
Kingusia91
Pozdrawiam z kolejki do gina.
Stresuje sie jak nie wiem
jooo_asia
Bądź dobrej myśli kochana, musi być ok! [emoji4] Daj znać po Mnie to jutro czeka [emoji33][emoji33][emoji33]Pozdrawiam z kolejki do gina.
beaciaaa
Dokładnie jakbyś opisywala moja ciążę z synem. Do 5 miesiąca mdłości że nie mogłam wchodzić do kuchni i restauracji. Czułam się fatalnie, teraz jest o niebo lepiej mniej śpię mniejsze mdłościNa ten moment ciąży lepiej się czuje niż w ciąży z synem. Nie wymiotuje tak i nie mam aż takich mdłości. W ciąży z synem do 4-5 miesiąca przechodziłam gehennę, teraz też różowo nie jest, ale zdecydowanie lepiej.
Brzuszka z synem długo nie miałam, ale nie mam co porównywać bo wtedy ogólnie lżejsza byłam o kilka kilo.
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
Milkchocolate
Bedzie dobrze!!!Pozdrawiam z kolejki do gina.
Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
reklama
Milkchocolate
No.. To dzisiaj dostalam wezwanie do zusu na kontrolę.. Oooo.. Zwolnienie mam do 21.09 a kontrola 14