reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2017

Jestem po wizycie. Serducho już bilo. Wg usg to 5t6d, ciążę mam młodszą o 2 tyg i z tego wychodzi, że zamelduje się też na majowkach hehe.
Następna wizyta za dwa tyg 19 września. Wtedy zobaczę coś konkretnego. Gin pozwolil brać awiomarin na wymioty, ale za to czuje się tak otumaniona, że nie wiem co gorsze...
Samopoczucie koszmarne, będę próbowała Was nadrobić[emoji30]

Napisane na SM-T211 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No.. To dzisiaj dostalam wezwanie do zusu na kontrolę.. Oooo.. Zwolnienie mam do 21.09 a kontrola 14

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
O kurde, a byli u Ciebie i Cie nie zastali, czy jak? Długo jesteś na zwolnieniu?

w57vskjog7p17owg.png

Jestem po wizycie. Serducho już bilo. Wg usg to 5t6d, ciążę mam młodszą o 2 tyg i z tego wychodzi, że zamelduje się też na majowkach hehe.
Następna wizyta za dwa tyg 19 września. Wtedy zobaczę coś konkretnego. Gin pozwolil brać awiomarin na wymioty, ale za to czuje się tak otumaniona, że nie wiem co gorsze...
Samopoczucie koszmarne, będę próbowała Was nadrobić[emoji30]

Tak szybko już biło serduszko? Ciekawe od czego to zależy :D Ale suuuper, że jest ok :)

w57vskjog7p17owg.png

O kurde, a byli u Ciebie i Cie nie zastali, czy jak? Długo jesteś na zwolnieniu?

w57vskjog7p17owg.png
Nie byli na wizycie, mam na zwolnieniu ze moge chodzic to ja mam sie wstawic do orzecznika w celu, stwierdzenia niezdolności do pracy i zabrać cala dokumentacje medyczna.. Na zwolnieniu jestem od tygodnia ponad

Nie byli na wizycie, mam na zwolnieniu ze moge chodzic to ja mam sie wstawic do orzecznika w celu, stwierdzenia niezdolności do pracy i zabrać cala dokumentacje medyczna.. Na zwolnieniu jestem od tygodnia ponad

Wow to bardzo szybko Cię sprawdzają...

Ania.orz super wiadomości. Ja tydz temu jak byłam to tez ciąża młodsza o 2 tyg ale lekarz powiedział, że on patrzy bez daty ostatniej miesiączki. A do zapłodnienia doszło przecież ok 2 tyg później. A teraz jak byłam to pani wprowadziła datę ostatniej miesiączki i teraz jest różnica 4 dni.

No właśnie te 2 tyg też mi się trochę nie zgadzają, bo test nie wyszedł by mi wtedy kiedy robiłam pozytywny [emoji6]
Kiepski był obraz bo byłam strasznie wzdęta mimo, że brałam espumisan, a aparat ma jeden z najlepszych w mieście..

A u mnie o dziwo z OM było 6+0 a z usg miałam 5+6 więc raptem dzień różnicy a ja na bank miałam późno owulacje. I też widziałam serduszko:-) teraz liczę, że oba będą biły.

reklama
Do góry