April7
Fanka BB :)
Tynka -.cialko zolte nie ma prawa byc w jajniku. Jest zaraz obok zarodka w pęcherzyku ciazowym.
April - a wiesz jaka byla przyczyna plamienia? Jesli krwiak badz odklejanie kosmowki, to bym nie jechala, ale to ja... Najlepiej skonsultuj to z kims...
To nie jest tak, ze wszystko zalezy od zarodka (czyt. "jesli ciaza jest silna")... Przyczyny sa różne... Czesto po prostu to kwestia organizmu matki...
U mnie nadal brak sluzu.
To bylo tak: w 6 tyg poczulam sluz i byl taki lekko jak delikatny karmel, nic mnie nie bolalo i w tym samym dniu miałam akurat wizyte, przed badaniem jak zdejmowalam bielizne to tez byl ten sluz. Na usg okazalo sie ze to maly krwiak, wydaje mi sie ze powstalam na skutek moich wygibasow bo z mezem mielismy sesje slubna 4 dni wczesniej i tam dużo się działo: przewracanie, bieganie, skakanie, wyginanie, podnoszenie, 5 godzin bez przerwy na słońcu... Czułam się dobrze i teraz wydaje mi sie ze to było od tego. Ale od lekarza dostałam luteine i w tym samym dniu już nie plamilam, i w ogóle już nie plamilam i nic mnie też wcześniej nie bolalo ani później. Po tygodniu lezenia na usg bylo czysto. Od danego początku ciążę znoszę bardzo dobrze, odpukac. I tak wygląda ta cała historia z plamieniem...