reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2017

Ada narazie nospe wzięłam tylko dwa razy. Ten ból to nie jest silny tylko upierdliwy raczej. Chyba zacznę brać ten magnez bo miałam zacząć a piszecie, że pomaga bardzo.

Igusiad super, że maleństwo silne i pięknie bije serduszko:-)

Już się nie mogę doczekać kolejnego usg. Tak bym chciała wiedzieć czy maluchy nadal są dwa.

reklama
Aal mnie też strasznie przykro, mawet nie wiem co mogłabym powiedzieć, nie cierpię czytać takich wiadomości, :( a co do objawów mam wrażenie, że drugi dzień już ustąpiły, są ewidentnie słabsze ale to podobno normalne, wizytę i tam mam dopiero za ponad miesiąc więc co ma być to będzie. Co do podróży, to o ile stan zdrowia i samopoczucie pozwala ja bym jechała, ostatnio z mężem pojechałam 550 km w jedną stonę po auto, wróciliśmy tego samego dnia, czułam się kiepsko, bo wymiotowałam ale nic mi więcej nie dolegało. Nawet nie pomyślałam, że to mogłoby mi zaszkodzić choć teraz myślę, że lekko nadwyrężyłam swoje siły :)

Dominika objawy chyba mają to do siebie, że jednego dnia są silniejsze, a drugiego słabsze. To moja pierwsza ciąża, ale czytałam że tak właśnie jest. Takie myślenie pozwala mi zachować względny spokój, że z ciążą jest wszystko dobrze:-)

Co do podróży to myślę, że nie ma jakiś bezwzględnych przeciwwskazań. Pod warunkiem, że będą postoje, żeby się trochę rozruszać.

Moje objawy tez jednego dnia są jednego nie.. Jedynie te piersi tak strasznie bola codziennie.. A wieczorem to już wgle masakra. Zdejmowanie stanika wiaze sie juz powoli z trauma...

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

igusiaid to wspaniale :* Nic się nie martw, moja koleżanka też krwiaka miała, krwawiła wiele dni jak na okres, ale urodziła zdrową i silną córę. :*

April7 powiem Ci tak...ja swoje plamienie miałam właśnie po wyprawie na Węgry. Ja bym nie jechała, ale jestem panikara :p Z resztą czynników mogło być wiele. Zrób tak jak mówią dziewczyny. Mi Pani gin powiedziała, że jak ciąża ma się utrzymać, to się utrzyma zawsze, a jak nie ma się utrzymać, to choćbyś robiła świecę 24 h na dobę, to i tak nie pomoże. Także bez obaw, jak nie ma przeciwwskazań to jedź :*

Tynka, czuję się dokładnie tak jak Ty. Dziś po raz pierwszy od tygodnia byłam na krótkim spacerze, i tak mnie to zmęczyło, że spałam 4 godziny :p Mam mdłości takie, że dramat. I cycki mnie bolą tak, że się dotknąć nie da.

April mnie czeka podróż z Belgii do Polski w czwartek i też sie trochę martwię ale ja muszę wrócić do domku.Jadę z mężem autem a więc przystanki też tak często jak sie da,z tym że my wyjeżdzamy na noc ze względu na córkę,zeby jej sie strasznie nie dłużyło ,i nie zamęczyła nas po drodze.Mamy nadzieję że szybko zasnie.Zaraz czeka mnie impreza na której wypada być -18 chrześniaczki.Nie wiem jak to przetrwam,chyba po jak sie położe to bede spała ze 20 godz

reklama
Milkchocolate, dlatego ja po domu chodzę bez stanika :p Nie wiem co zrobię, jak skonczy mi się zwolnienie...chyba kupię materiałowy. A w ogóle, to ustaw sobie jakiś avatar! :D

Do góry