reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2017

No i zmiana sytuacji o 180stopni. W usg brak akcji serca płodu. Nie wychodzę nigdzie do domu jutro komisyjne usg z rana z 3 lekarzami no i raczej łyżeczkowanie
Jak łatwo się domyślić jestem wszoku bo nic na to nie wskazywało

To jest takie smutne... Trzymaj się :(

reklama
Hej dziewczyny. Jak u Was objawy ciążowe ? Ja miałam ogromne i nabrzmiale piersi, a dziś rano zauważyłam że duzo się zmniejszyły. Boje się ze.może być coś nie tak. Aktualnie 9tc. Czy Wam też zanikly jakieś objawy ciążowe ? Wizytę mam 14.09 a aktualnie jestemy na wczasach nad morzem i zastanawiam się czy tu nie szukać jakiegoś lekarza. To moja pierwsza długo wyczekiwana ciaza i tak bardzo się boje...

Hej dziewczyny. Jak u Was objawy ciążowe ? Ja miałam ogromne i nabrzmiale piersi, a dziś rano zauważyłam że duzo się zmniejszyły. Boje się ze.może być coś nie tak. Aktualnie 9tc. Czy Wam też zanikly jakieś objawy ciążowe ? Wizytę mam 14.09 a aktualnie jestemy na wczasach nad morzem i zastanawiam się czy tu nie szukać jakiegoś lekarza. To moja pierwsza długo wyczekiwana ciaza i tak bardzo się boje...

Mnie bolą piersi jednego dnia bardzo mocno, a następnego prawie w ogóle i tak na zmianę, nie wiem od czego to zależy. I jednego dnia wydają mi się większe, kolejnego mniejsze. Nie martw się na zapas, na pewno wszystko jest ok :) chyba, że masz możliwość iść do jakiegoś lekarza nad morzem, to możesz iść i będziesz spokojniejsza :)

U mnie też tak jest. Mnie za to od paru dni męczą mdłości :/
W dodatku sie przeziebilam ale juz na szczwscie przechodzi
Zostal kaszel i katar:/

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja już praktycznie żadnych objawów nie mam, po za większymi piersiami i rzadkimi mdlosciami to wcale nie czuję że jestem w ciąży. Wizyta we czwartek. Staram sie nie nakręcać ze coś jest nie tak. Wychodzę z założenia że co ma być to będzie i pewnych sytuacji sie nie uniknie.

Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom

Mi też szybciej rośnie brzuch w 2 ciąży...jestem w 9 tyg i 4 dni, a brzuch to już w 20 tyg :)
Poprzednio piłeczkę miałam dopiero w 4 miesiącu. Przytyłam 2 kg....Ból brzucha minął, zostały mdłości i ciągły głód. Zmęczenia też coraz mniej :) Jest lepiej. 2 sierpnia byłam u gina na pierwszej wizycie i nie pamiętam kiedy miałam przyjść...
Beti to tak samo jak ja 9+4 i brzuch zdecydowanie szybciej rośnie ,robię się okrągła ;) byłam na wadze i nawet 1 kg mniej niewiem skąd bo nie wymiotuje ,czasami mnie muli ale do zniesienia, z innych objawów to chyba tyle ,cyce mam wrażliwe i sterczace ;)

Igusia dobre wiadomości
Aal nie wiem co powiedzieć, trzymaj się!!!

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

3jgxqqmzzpavznnm.png

reklama
Do góry