reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2017

reklama
Witam nowe Kwietniówki ;)

Ja się czuje bardzo dobrze, w stosunku do pierwszej ciąży :)
Ciągle jestem głodna a w nie jak z córką wymiotowałam non stop i żyłam wodą i herbatnikami :-p
Oby tak dalej ;-) ;)

Wizyte mam za tydzień :blink:

Ja też się czuję dobrze. Po za bólem piersi w zasadzie nic mi nie jest. Choć dziś podczas gotowania obiadu nie mogłam znieść zapachu duszonego mięsa [emoji33]
Za tydzień mam wizytę :)

Ostatnia edycja:
nati/misio - tak zrobię. Nie wiem tylko, kiedy najlepiej iść do lekarza. Początek 5 tc to nie za wcześnie?

Dorota_87 trzymam kciuki :)

Cyntia85 - ale super! Bedę można zrobić wszędzie? W normalnej przychodni też, czy tylko w laboratorium?
Pierwsza ciąża - tak bardzo zielona :D

Mam jeszcze jedną wątpliwość - mam strasznie dużo białego śluzu, podobnego do dni płodnych. Muszę sobie nawet 3 razy dziennie zmieniać wkładkę.. któraś z Was tak ma?

W każdym punkcie pobran mozna :)
Pojechaliśmy do szpitala, bo dzis święto, a ja juz swirowalam, ze nie czuje objawow ;)

Lucy - w dni plodne sluz jest jak bialko jaja, przezroczysty :)
Bialy wodnisty jest idealny w ciazy :)

Cześć.
Ja już po wizycie u lekarza. Widziałam pęcherzyk i zarodek ale serduszka jeszcze nie :(
Dostałam zaświadczenie o ciąży.
Jeśli chodzi o objawy to do bólu podbrzusza doszły mega mdłości które niweluje tylko częste jedzenie.

Pesca - spokojnie :) Serduszko zaczyna bić 28 dni od zapłodnienia, ale to czy lekarz je zauważy w pierwszych dniach bicia zależy bardzo od sprzętu. Super, że jest zarodek [emoji4] [emoji4]

reklama
Cześć.
Ja już po wizycie u lekarza. Widziałam pęcherzyk i zarodek ale serduszka jeszcze nie :(
Dostałam zaświadczenie o ciąży.
Jeśli chodzi o objawy to do bólu podbrzusza doszły mega mdłości które niweluje tylko częste jedzenie.
A który to u ciebie tydzień? Nie martw się ją też jeszcze serduszka nie widziałam. Ostatnie usg miałam w 5t4d

Do góry