reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2017

Ela 1990 ja do tego pana już bym nie wróciła. Takie uszczypliwe komentarze są nie na miejscu i mógł je sobie darować :/ jezeli z ta babką miałaś dobry kontakt to moze warto isc do niej znowu

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ela.. Nie ma prawa sie qkurzac gdzie byla pierwsza wizyta, bo od Ciebie zalezy a On nie musi na Tobie nic wymuszać...!! Ja bym już nie poszla do, niego...

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

Zmień lekarza, po co masz się denerwować :) nie każdy żart ludzie odbierają tak samo, ludzie mają różne charaktery i trzeba się dobrać. Jak masz się denerwować wizytami to po co, zmień prowadzącego :)

Gratuluję pozytywnych wyników dziewczynom! :)

Moniczek 77 ,dobrze nie pamietam jaka nazwa ulicy ,wiem ze to było obok jakiejs uczelni i dziwna nazwa ulicy...Wrazenia ogólnie dobre nie wiem jaki sprzet ale było ok.Pani doktor miała nazwisko rosyjskie ,ale tez nie pamietam.Mam gdzies dokumenty jeszcze, ale nie ma mnie teraz w domu...
Cyntia gratulacje!
Ela1990 zmieniłabym lekarza

A co do mojego pytania odnosnie 18 to taki miałam zamiar ,tzn dac kase,ale myslałam ,ze mi podsuniecie cos oryginalnego,bo sama mysle i nie moge wymyslec.
Moniczek juz wiem ul STERLINGA

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry