reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2017

Ja właśnie wróciłam od drugiego ginekologa i jestem strasznie wku***ona! Nie wiem czy to hormony ciążowe czy faktycznie zachowywał się jak imbecyl. Muszę chyba trochę ochłonąć.

Najważniejsze, że z dzidzią wszystko ok. Duża - ma 1,5 cm, serduszko bija jak szalone. wygląda cudnie w powiększeniu - te rączki, nóżki, główka...normalnie prawie się popłakałam :) ale zaraz doktor mnie zdenerwował i było po wzruszeniu. :)

Hormony szaleją bo miejscami myślałam, że mu lutne. Ochłonę i zaraz napiszę co i jak :)

Aal - bardzo się cieszę, ze u Ciebie jednak wszystko w porządku. :) Przeczytałam Twoją wiadomość i aż mi świeczki w oczach stanęły ze szczęścia :)

(heheh ja już jestem chyba chodzącą burzą ciążowych hormonów :)))

reklama
Witam się po leniwym weekendzie .
Uu widzę że nie tylko ja zaczynam mieć sny erotyczne , zaczynały mi się zawsze w drugim trymestrze jak mdłości i wymioty odeszły , a teraz już łał

Witam nowe kwietniowki :-)

Ale fajnie pojawiły się już majówki , ale ten czas leci :-)

Gratuluje dobrych wieści dziewczyny , ja mam wizytę w czwartek już się doczekać nie mogę

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mysle ze z kasy sie najbardziej ucieszy.ja od chrzestnego dostalam 600 zl czy cos okolo tego

f2w3rjjgf8qascis.png

Wszystko zalezy, od funduszy... Aparat i nie mowie tutaj o o lustrzance, vouchery w zaleznosci co dana osoba lubi.. Ale najczesciej jest to kasa...

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

A mi sie sni, poród, dzieci. Jednego dnia urodziłam dziewczynke, następnego chlopca, cale szczescie są to dobre i mile sny;)

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

Dzień doberek :-)

Co do tematu poronień, dwa lata temu poroniłam w 9tc, wiec teraz czas do pierwszej wizyty strasznie sie dluuuuzy [emoji53] Ale jestem dobrej myśli, brzuch boli dwa razy mocniej niz podczas @, piersi bolą, wkur..chodze wiec chyba jest ok :-)
W sumie ja juz 4 dni po stosunku mialam objawy i po ciuchutku sie cieszylam.

Miło Was poczytać, i tyle dobrych wieści :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam wszystkie nowe mamusie kwietniowe,jak ja wam zazdroszczę tych wizyt.Ja muszę jeszcze czekać dwa tygodnie...Biorąc pod uwagę ,ze wczesniej poroniłam również dwa razy to mam stresa czy wszystko ok.Ale mam nastawienie pozytywne,musi być ok.
Dorota 87 przykro mi
Aal super wieści po wcześniejszych perypetiach,a tak wogóle chyba twardo stąpasz po ziemi.
Moniczek 77 fajnie ,że wszystkie badania ok,co do prenatalnych to chyba miedzy 12-14 tyg należyzrobić?poprzednie miałam właśnie w Łodzi robione

Nie bardzo mam wybór, muszę taka być :D raz że zawodowo bardzo się przydaje takie podejście a dwa że mąż jest też taki :D
A co do prezentu to jako chrzestna zdecydowanie kasa plus może jakiś mały dodatek drobny typu zawieszka do łańcuszka, kolczyki czy coś żeby nie tylko tak materialnie ale i emocjonalnie.
Ja od jednego dostałam zestaw biżuterii kruk a od drugiego zegarek casio - piękny ale ani razu nie założony bo bransoletka tak skonstruowana że maksymalnie zmniejszona wciąż była dużo za duża i bardzo było mi szkoda.

reklama
Witamy. Nie ważne jak ważne, że się udało. [emoji1]
Dziewczyny pierwszy raz od tyg. Zjadłam porządnie. Dwa talerzyki makaronu że śmietana na słono mniam. Pamiętam, że w poprzedniej ciąży miałam smaku na pieczeń rzymska i właśnie na makaron że śmietana heh. Mięso mi tak śmierdzi,że nie rusze. Właśnie mężowi przygotowalam z ledwoscia kotlety. Ja dziś prawie nie mam objawów lekko piersi bolą i więcej nic. Mam nadzieję że wrócą objawy bo będę się na urlopie martwić.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Mmmm, śmietana kwaśna? Coś jeszcze do makaronu dodajesz? Zrobiłaś mi smaka [emoji39] [emoji39] [emoji39]

Napisane na SM-T211 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry