Heeeeloł
Przysiadłam do komputera i w końcu Was na spokojnie nadrobiłam
Klaudyna92 witaj
Super dwie kreseczki na teście
Pauli_ne hej
Ja też czasami miewam podwyższoną tem ciała, albo uderzenia ciepła
Moniczek77 dobrze że już w domku jesteś, no i dobrze że w tym szpitalu porobili Ci wszystkie badania przynajmiej możesz być spokojna
Fajnie maluszek urósł
Polenka90 będzie na pewno wszystko dobrze, trzeba być dobrej myśli
U mnie odwrotnie, poprzednia ciąża mega mdłości i ciągłe bóle podbrzusza, teraz tylko mdłości delikatne i nie chce mi się jeść a no i spać mogła bym w dzień a w nocy czasami bezsenność
Aal kurka ale się wystraszyłam jak czytałam Twój post o tym śluzie
ale dobrze że pojechaliście na IP i możesz być spokojna
Emcia30 Witaj, będzie dobrze
ja poprzednią ciąże prawie non stop leżałam i powiem Ci że da się
głowa do góry i bądź dobrej myśli. A i do 5tego miesiąca miałam mdłości, schudłam 7 kg.
Cyntia85 ja i bez wielkiego tycia nadwyrężyłam wiązadła macicy <w poprzedniej ciąży od 5tego miesiąca przytyłam 10kg, pachwiny w nocy tak mnie rwaly że nie mogłam spać, a w dzień mimo że w większości leżałam to i tak każdy krok sprawiał ból i chodziłam jak kaczka.
Super wieści z wizyty!!!
Ela1990 co za lekarz!!! a CO go obchodzi gdzie byłaś na pierwszej wizycie??? Pierwsze słysze żeby być zniesmaczonym że On jest drugim lekarzem. Szczerze? wiecej do niego bym nie poszła skoro zbywał Twoje pytania. Od czego on jest? No i sporo jak za wizyte... Ja płaciłam 130 zł i dla mnie to już spora kwota!
Dorota37 ja dałabym kase, ale moja mama ostatnio dała pierścionek dla chrześnicy i pieniążki
Angelikaa spokojnie na pewno na kolejnej wizycie zobaczysz zarodek. Może owu była później?
joo_asia Witaj
Ja mam wizyte 8 września, ciekawe kiedy zleci mi prenatalne badania. Dzisiaj na obiad miałam rosołek ale oczywiście nawet próbując czy dla Córy nie zagorący ledwo przełknęłam łyżeczkę. Za to frytki wchodzą mi jak najbardziej