reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2017

Ela 1990 ja do tego pana już bym nie wróciła. Takie uszczypliwe komentarze są nie na miejscu i mógł je sobie darować :/ jezeli z ta babką miałaś dobry kontakt to moze warto isc do niej znowu

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ela.. Nie ma prawa sie qkurzac gdzie byla pierwsza wizyta, bo od Ciebie zalezy a On nie musi na Tobie nic wymuszać...!! Ja bym już nie poszla do, niego...

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

Zmień lekarza, po co masz się denerwować :) nie każdy żart ludzie odbierają tak samo, ludzie mają różne charaktery i trzeba się dobrać. Jak masz się denerwować wizytami to po co, zmień prowadzącego :)

Gratuluję pozytywnych wyników dziewczynom! :)

Moniczek 77 ,dobrze nie pamietam jaka nazwa ulicy ,wiem ze to było obok jakiejs uczelni i dziwna nazwa ulicy...Wrazenia ogólnie dobre nie wiem jaki sprzet ale było ok.Pani doktor miała nazwisko rosyjskie ,ale tez nie pamietam.Mam gdzies dokumenty jeszcze, ale nie ma mnie teraz w domu...
Cyntia gratulacje!
Ela1990 zmieniłabym lekarza

A co do mojego pytania odnosnie 18 to taki miałam zamiar ,tzn dac kase,ale myslałam ,ze mi podsuniecie cos oryginalnego,bo sama mysle i nie moge wymyslec.
Moniczek juz wiem ul STERLINGA

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry