reklama
aal
Fanka BB :)
ja od kiedy dowiedziałam się ze jestem w ciąży mam zakaz sexu do samego porodu.... może mnie mąż nie zostawi...
Jeżeli masz męża takiego że w ogóle taka myśl się w tobie pojawiła to ch.ja wart ten mąż jest i od razu niech idzie może w pieron będzie lepiej dla ciebie. Przepraszam jeżeli za mocno to ujęłam ale dla mnie ktoś kto zostawia swoją żonę której zrobił dziecko tylko dlatego że nie może jej postukać bo ona lub ich dziecko jest w zagrożeniu to imbecyl i pustak. I takiego lepiej się szybciej pozbyć bo pożytku z niego nigdy nie będzie, jak na starość zachorujesz czy cokolwiek w życiu się nie ułoży.
April7
w 5 i 6 tygodniu lipiec i grudzień 2014
Kochana głowa do góry teraz bedzie dobrze! Masz juz skonczony 9 tydz więc teraz z górki
nie, nie spokojne moj mąż jest nadzwyczaj opiekuńczy i stara się ogromnie, a użycie zwrotu "mam nadzieje ze mnie nie zostawi" było w formie żartu - kazdy wie jaka nature ma facet.Jeżeli masz męża takiego że w ogóle taka myśl się w tobie pojawiła to ch.ja wart ten mąż jest i od razu niech idzie może w pieron będzie lepiej dla ciebie. Przepraszam jeżeli za mocno to ujęłam ale dla mnie ktoś kto zostawia swoją żonę której zrobił dziecko tylko dlatego że nie może jej postukać bo ona lub ich dziecko jest w zagrożeniu to imbecyl i pustak. I takiego lepiej się szybciej pozbyć bo pożytku z niego nigdy nie będzie, jak na starość zachorujesz czy cokolwiek w życiu się nie ułoży.
Jednakże na razie nie mogę narzekać.
An-ia
Mój był w delegacji do pt. Niestety do dzisiaj musielismy soe wstrzymac bo wozyta. Jak pan doktor powie ze wszystko jest ok to nie bedziemy sie powstrzymywac[emoji14]
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
aal
Mhm bo wiem że niestety istnieją tacy faceci którzy by rzeczywiście mogli tak zrobić.
Nie załapałam żartu
Oj tam faceci że taka natura. To stereotyp. Znam wiele par naprawdę wiele gdzie to kobieta właśnie ma większe potrzeby niż mężczyzna.
Nie załapałam żartu
Oj tam faceci że taka natura. To stereotyp. Znam wiele par naprawdę wiele gdzie to kobieta właśnie ma większe potrzeby niż mężczyzna.
reklama
April7
Najgorsze jest tylko samopoczucie czasami to już łapię depresję i zastanawiam się czy jednak dobrze sie stało jak się stało bo jka to ma wyglądać tak przez następne 7 miesiecy to ja chyba nie dożyję... na razie wagowo mam -2,5 kg i ciągle chudnę.... a u Was jak z wagą?
Ja tez dwa razy poroniłam, w 5 tyg było przykro ale jakos sie otrząsnęłam. W przeciągu 7 miesiacy 3 raz jestem w ciąży i też się martwię ale na niektóre rzeczy po prostu nie ma sie wpływu. Czasem lepiej gdy natura decyduje za nas...
Odnosnie wagi to mnie też spadlo ok 2 kg, ale nie wymiotuje, jedynie mniej jem i nie mam ochoty na słodycze.