reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2017

A ja liczę, że może będzie u mnie tak jak u mamy i siostry. Obie przytyły po ok. 20 kg w ciążach, a potem w 3 miesiące ubyło im po 25-28.

reklama
ja od kiedy dowiedziałam się ze jestem w ciąży mam zakaz sexu do samego porodu.... może mnie mąż nie zostawi...

Jeżeli masz męża takiego że w ogóle taka myśl się w tobie pojawiła to ch.ja wart ten mąż jest i od razu niech idzie może w pieron będzie lepiej dla ciebie. Przepraszam jeżeli za mocno to ujęłam ale dla mnie ktoś kto zostawia swoją żonę której zrobił dziecko tylko dlatego że nie może jej postukać bo ona lub ich dziecko jest w zagrożeniu to imbecyl i pustak. I takiego lepiej się szybciej pozbyć bo pożytku z niego nigdy nie będzie, jak na starość zachorujesz czy cokolwiek w życiu się nie ułoży.

Jeżeli masz męża takiego że w ogóle taka myśl się w tobie pojawiła to ch.ja wart ten mąż jest i od razu niech idzie może w pieron będzie lepiej dla ciebie. Przepraszam jeżeli za mocno to ujęłam ale dla mnie ktoś kto zostawia swoją żonę której zrobił dziecko tylko dlatego że nie może jej postukać bo ona lub ich dziecko jest w zagrożeniu to imbecyl i pustak. I takiego lepiej się szybciej pozbyć bo pożytku z niego nigdy nie będzie, jak na starość zachorujesz czy cokolwiek w życiu się nie ułoży.
nie, nie spokojne moj mąż jest nadzwyczaj opiekuńczy i stara się ogromnie, a użycie zwrotu "mam nadzieje ze mnie nie zostawi" było w formie żartu - kazdy wie jaka nature ma facet.
Jednakże na razie nie mogę narzekać.

Mój był w delegacji do pt. Niestety do dzisiaj musielismy soe wstrzymac bo wozyta. Jak pan doktor powie ze wszystko jest ok to nie bedziemy sie powstrzymywac[emoji14]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam wysokie libido (juz mialam 2 erotyczne sny... i do tego moj wlasny maz mi sie snil, haha), ale nie wiem czy moj maz sie odwazy ;)

Aal - super wieści :) Gratuluję :)

Mhm bo wiem że niestety istnieją tacy faceci którzy by rzeczywiście mogli tak zrobić.
Nie załapałam żartu ;)
Oj tam faceci że taka natura. To stereotyp. Znam wiele par naprawdę wiele gdzie to kobieta właśnie ma większe potrzeby niż mężczyzna.

No to u nas tak jest.. Ja bym mogla pare x w tygodniu, a dla meza 1x w miesiacu to duzo. Ogolnie ciezko tak... Zmusic nie zmusisz :(

Hehe ja tez jak narazie to sny erotyczne taaaaakie realistyczne i z mezem. Sama juz nie moge wytrzymac[emoji12]

f2w3rjjgf8qascis.png

reklama
Najgorsze jest tylko samopoczucie czasami to już łapię depresję i zastanawiam się czy jednak dobrze sie stało jak się stało bo jka to ma wyglądać tak przez następne 7 miesiecy to ja chyba nie dożyję... na razie wagowo mam -2,5 kg i ciągle chudnę.... a u Was jak z wagą?

Ja tez dwa razy poroniłam, w 5 tyg było przykro ale jakos sie otrząsnęłam. W przeciągu 7 miesiacy 3 raz jestem w ciąży i też się martwię ale na niektóre rzeczy po prostu nie ma sie wpływu. Czasem lepiej gdy natura decyduje za nas...

Odnosnie wagi to mnie też spadlo ok 2 kg, ale nie wymiotuje, jedynie mniej jem i nie mam ochoty na słodycze.

Do góry