reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2017

Cześć Dziewczyny :)
Aal trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze. :)
Ja niedawno wstałam, bo musiałam nockę odespać. W taki upał nie da się spać, co dodatkowo uświadomił mi mój syn budząc się z 5 razy, bo gorąco albo coś mu się śniło.
Miłego dnia :)

reklama
Cyntia to mnie uspokoilas. Dziekuje. To moja pierwsza ciaza i panikuje za kazdym objawem. Ale staram sie nie czytac w internecie bo wtedy jeszcze bardziej sie boje. No wlasnie podejrzewam ze progesteron wysoki bo piersi mnie bola okrutnie i sporo sie powiększyly ale nie wiedzialam ze ma to zwiazek z temperatura

Dziewczyny dziękuję! Wszystko super ekstra! Okazuje się że 3godzinny spacer plus seks to złe połączenie xD i ten śluz był tego wynikiem.
Na usg piękny zarodeczek z pykającym serduszkiem, wiek ciąży określony 6+5 .
Leków żadnych nie dostałam ani niczego jedynie powodzenia :)

Cieszę się że poszłam-uspokoiłam się no i też wiem że choć zwolniłam tempo życia to muszę je zwolnić jeszcze trochę :)
Super ze wszystko jest ok. Dobrze ze pojechalas bo od razu sie pewnie uspokoilas ;)

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

All super wiadomość. Ciężko nam się przestawić na wolniejsze obroty ale dla dobra fasolek musimy. Ja łapie się codziennie na podnoszeniu mojej cory która waży już 17 kg. Potem się dziwię że brzuch boli.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie jestem tu nowa 9tc+1dzień jestem po 2 poronieniach i teraz próbuję ostatni juz raz... od samego początku jestem na zwolnieniu lekarskim- czuję się masakrycznie i właściwie tylko leżę. Boli mnie głowa, brzuch mam mdłości przyjmuję tonę leków i heparynę w brzuch ale jest i bijące serduszko...

Witajcie jestem tu nowa 9tc+1dzień jestem po 2 poronieniach i teraz próbuję ostatni juz raz... od samego początku jestem na zwolnieniu lekarskim- czuję się masakrycznie i właściwie tylko leżę. Boli mnie głowa, brzuch mam mdłości przyjmuję tonę leków i heparynę w brzuch ale jest i bijące serduszko...

Przepraszam ze może tak nieladnie zapytam, ale w których tygodniach mialas te poronienia? :(

reklama
Do góry