reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2017

Nawiązując do wypowiedzi Aal, to czy reszta dziewczyn też normalnie kocha się ze swoimi mężami/partnerami?
Jakby co to my nie normalnie-to był pierwszy raz od 2 tygodni co u nas to jest mniej niż normalnie i też żadnych ewolucji nie było tylko meeega spokojnie i delikatnie ( choć jak widać i takie spowodowało śluz i odrobine krwi)

reklama
Kochana głowa do góry :) teraz bedzie dobrze! Masz juz skonczony 9 tydz więc teraz z górki ;)
Najgorsze jest tylko samopoczucie czasami to już łapię depresję i zastanawiam się czy jednak dobrze sie stało jak się stało bo jka to ma wyglądać tak przez następne 7 miesiecy to ja chyba nie dożyję... na razie wagowo mam -2,5 kg i ciągle chudnę.... a u Was jak z wagą?

Ja na razie odkryłam że moja się zepsuła -.- ale do tego czasu co działała to trzymałam ją na stałym poziomie

Nawiązując do wypowiedzi Aal, to czy reszta dziewczyn też normalnie kocha się ze swoimi mężami/partnerami?

Ja normalnie jak zawsze i nic sie nie dzieje. Noo moze nie jak zawsze bo troche delikatniej ale tylko troszke ;)

Co do wagi to tyje. Przez ostatnie poltora roku bylam na diecie wiec teraz jak stwierdzilam, ze koniec z odchudzaniem jem jak swinka

Ja sie wlasnie boje.jak bedzie juteo na usg wszystko ok i moze juz nie bede musiala lykac lekow tych to do dzieła,bo juz mi sie snije w nocy i nie moge[emoji12]a co dopiero biedny mezulek[emoji23]

f2w3rjjgf8qascis.png

April jak z mężem się kochałam 2 razy od 17 sierpnia. Bardzo delikatnie i na szczęście wszystko jest oki. Troszkę się bałam. Moje libido wynosi -1.

reklama
Najgorsze jest tylko samopoczucie czasami to już łapię depresję i zastanawiam się czy jednak dobrze sie stało jak się stało bo jka to ma wyglądać tak przez następne 7 miesiecy to ja chyba nie dożyję... na razie wagowo mam -2,5 kg i ciągle chudnę.... a u Was jak z wagą?
Ja niestety wlasnie wagi nie mogę sprawdzic, musze zainwestować w wage xD w końcu nie chce sie roztyc jak np moja siostra 30kg:)

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

Do góry