reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2017

Trzymam &&&&

f2w3rjjgf8qascis.png

reklama
Właśnie będziemy jechać z moimi rodzicami bo doszły jeszcze inne rzeczy także proszę o trzymanie kciuków żeby albo było dobrze albo pusty pęcherzyk jednak...

Trzymam kciuki mocno! Ja właśnie jadę do gina i też mnie trochę stres łapie... Mam nadzieję, ze wszystko będzie w porządku :)

Dzien dobry kwietniowki ☺

Aal trzymamy kciuki &&&&

Ja juz na nogach od.5.40. Moje dziecko jest bezlitosne... A tak dobrze mi sie spalo.
Poranne mdlosci juz chyba dzisiaj za mna. Maz polecial szybko po drozdzowki, zjadlam i przeszlo ☺

Milego dnia ☺

Paulina - to jest normalne, ze temperatura ciala jest podwyzszona. To dobry objaw ciazowy (bo progesteron jest wysoki)! W NPR tak tez rozpoznaje się na początku ciążę - ze temp. nie spada przed @

Aal - mocno trzymam kciuki. A jakbys kazdemu po kolei mówiła, ze nie życzysz sobie złamania tajemnicy?

To ja po porodzie szalu dostalam jak sie dowiedzialam, ze rodzina meza (tesc i jego siostra) miala relacje z mojego porodu w trakcie :/

Dziewczyny dziękuję! Wszystko super ekstra! Okazuje się że 3godzinny spacer plus seks to złe połączenie xD i ten śluz był tego wynikiem.
Na usg piękny zarodeczek z pykającym serduszkiem, wiek ciąży określony 6+5 .
Leków żadnych nie dostałam ani niczego jedynie powodzenia :)

Cieszę się że poszłam-uspokoiłam się no i też wiem że choć zwolniłam tempo życia to muszę je zwolnić jeszcze trochę :)

reklama
A co do tajemnicy lekarskiej- mówić to jedno a system dokumentacji komputerowej powoduje że każdy może na mnie kliknąć i poczytać :) ale zostałam przyjęta i usg bez cienia zapisu tego gdziekolwiek 8)

Do góry