Kamilao34
Zaciekawiona BB
Witam dziewczynki [emoji1] ależ mi się dzisiaj dobrze spało po tej burzy.... Gdyby nie wyjazd bym jeszcze chrapala hehe. Ja byłam równo w 5 tyg. To na zwykłym usg lekarz nic nie znalazł. Nastraszyli pozqmaciczna a jak poszłam na 3 czy 4d to od razu było widać. Wszystko zależy od usg. Oczywiście był sam pęcherzyk ale lekarz coś powiedział że nie zawachal by się powiedzieć że z czymś w środku ale ze podejrzewa u mnie poronienie to nie chce robić nadziei. Miałam iść w tym tyg na kolejne ale z racji urlopu pójdę dopiero równo w 7 tyg. Mam nadzieję już zobaczyć serduszko.... Narazie ten czas mi się strasznie ciągnie
Tamta ciąża też była dllluuuggaaa ale ja prawie całą przelezalam. A kuzynki jak chodziły to się wydawało że tylko z pół roku jak nie krócej heh. No cóż od początku uczymy się cierpliwości bo później przy dzieciach potrzebujemy jej bardzo duuuzzzooo. Miłego dzionka [emoji1]
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Tamta ciąża też była dllluuuggaaa ale ja prawie całą przelezalam. A kuzynki jak chodziły to się wydawało że tylko z pół roku jak nie krócej heh. No cóż od początku uczymy się cierpliwości bo później przy dzieciach potrzebujemy jej bardzo duuuzzzooo. Miłego dzionka [emoji1]
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom