reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2017

Dziewczyny, ja też nie wiem co dziś się ze mną dzieje. Całą noc się praktycznie wierciłam i chodziłam po domu a dziś to totalnie bezsilna. ciągle chce mi się wymiotować i ogólnie czuję się jak na jakimś wielkim kacu. Nie mogę się zwlec z łóżka. Do tej pory dolegliwości były znośne a dziś jakiś kryzys.

Jutro rano wizyta u lekarza więc ciekawa jestem co mi powie. Jeszcze nie wiem czy wrócę w czwartek do pracy bo jak do tej pory jestem na zwolnieniu po operacji. Zobaczymy - byle by tylko z dzidzią było wszystko w porządku- ja wszystko zniosę :)

reklama
No to i ja dzisiaj totalnie bez siły, głowa mnie boli i nie dobrze mi. Jedzenie kompletnie mi nie wchodzi. A taka piękna pogoda dzisiaj u nas, mieliśmy w planach jechać nad morze ale jakoś nie miałam siły.

Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja dzisiaj to serio nie do zycia. Usnelam 2 razy w ciagu dnia,a w sumie spalam do22-7 to az dziwne..

f2w33e3k0ggnpeml.png

Aal myślę, że w środę zobaczysz piękny zarodek z bijącym serduszkiem, a gin się mocno zdziwi:-)

Wszystkie non stop śpiące ciężarne pozdrawiam ha ha ha. Ja też chodzę dziś śpiąca i ziewająca ciągle. Na nic nie mam siły i lekko mi niedobrze. Wcale nie mogę się przyzwyczaić do tej nadwrażliwości na zapachy. Tak mi wszystko i wszędzie intensywnie pachnie, śmieszne uczucie. I mam ciągłe wzdęcie dziś, a naprawdę bardzo mało dziś zjadłam...

Igusiad gratuluję serduszka. Super, że synek się tak ucieszył.

Cyntia u mnie znowu wszystko powoduje płacz. Ze złości, z radości, z niewyspania, że stresu. Od razu mam łzy w oczach. Nawet jak reklamy oglądam!

reklama
Do góry