reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2017

Aal myślę, że w środę zobaczysz piękny zarodek z bijącym serduszkiem, a gin się mocno zdziwi:-)

Wszystkie non stop śpiące ciężarne pozdrawiam ha ha ha. Ja też chodzę dziś śpiąca i ziewająca ciągle. Na nic nie mam siły i lekko mi niedobrze. Wcale nie mogę się przyzwyczaić do tej nadwrażliwości na zapachy. Tak mi wszystko i wszędzie intensywnie pachnie, śmieszne uczucie. I mam ciągłe wzdęcie dziś, a naprawdę bardzo mało dziś zjadłam...

Igusiad gratuluję serduszka. Super, że synek się tak ucieszył.

Cyntia u mnie znowu wszystko powoduje płacz. Ze złości, z radości, z niewyspania, że stresu. Od razu mam łzy w oczach. Nawet jak reklamy oglądam!
Oj no to u mnie dopiero 6 bedzie... Ale bedzie dobrze!;)

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

reklama
Hej dziewczynki! Piękny wekend za nami. My korzystalismy z pogody ile się dało, oczywiście mama z brzuchem w cieniu. Dziś nad morzem byliśmy, wzięłam namiot i było git choć nogi opaliłam.
Też mnie męczą mdłości szczególnie wczoraj i dzisiaj, ale daje radę, muszę[emoji39]

Napisane na SM-T211 w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem tu nowa ;) ale i ja się pochwale po 1.5 roku starań udało się ;) co prawda z pomocą hormonalna ale jest ;) termin na koniec kwietnia ;)
Witamy. Nie ważne jak ważne, że się udało. [emoji1]
Dziewczyny pierwszy raz od tyg. Zjadłam porządnie. Dwa talerzyki makaronu że śmietana na słono mniam. Pamiętam, że w poprzedniej ciąży miałam smaku na pieczeń rzymska i właśnie na makaron że śmietana heh. Mięso mi tak śmierdzi,że nie rusze. Właśnie mężowi przygotowalam z ledwoscia kotlety. Ja dziś prawie nie mam objawów lekko piersi bolą i więcej nic. Mam nadzieję że wrócą objawy bo będę się na urlopie martwić.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dzisiaj zjadlam baaardzo duzo kapusty kiszonej, nigdy tak, nie smakowala hehe ale chodza za mna krokiety z pieczarkami i serem... Chyba jutro mam co robic xD

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

Cześć Dziewczyny :-) Myśle, ze moge sie do Was zapisać. Dzisiaj dzień spodziewanej @, kreska jaśniutka,

1472407569-avpenp.jpeg

wczoraj też
1472407625-gdedlh.jpeg

I tak zastanawiam się, czy mogę się pocichutku cieszyć :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Klaudyna witamy! Chyba jesteśmy w tym samym wieku:-) długo się starałaś?

Polenka witaj i rozgość sie:-) ja też mam na koniec kwietnia. 27 dokładnie:-) mnie się udało po 15 miesiącach. I to jakimś cudem zupełnie naturalnie w cyklu, który miał być bezowulacyjny:-)

Milkchocolate ja wczoraj wieczorem jadłam paszteciki z kapusta na kolacje. Chyba podobne smaki mamy:-)

Do góry