reklama
Kamilao34
Zaciekawiona BB
Heh czyli to normalne, że piersi nie zawsze rosną. Już się martwilam. Mam różnice tylko w wyglądzie sutki się powiekszyly i bolą a piersi miękkie i rozmiar nie wiele większy. W poprzedniej ciąży miałam napuchniete i strasznie bolące.
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
An-ia
Fanka BB :)
Hej dziewczyny ja juz od 6 na nogach. Wczoraj byłam z mężem na dożynkach u niego we wsi. Jakoś dałam radę przetrwać bez spania do 3. Trochę tańczyłam ale później trochę brzuch bolał.
Juz jutro wizyta i mam nadzieje ze będę po niej szczęśliwa; )
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
Juz jutro wizyta i mam nadzieje ze będę po niej szczęśliwa; )
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
aal
Aal a mogę wiedzieć z czego wynikają twoje podejrzenia co do pustego jaja? To, że ktoś nie ma objawów to naprawdę nic nie znaczy. Poznałam mnóstwo kobiet, których jedynym objawem ciąży, był brak miesiączki.
To nie moje podejrzenia tylko lekarza prowadzącego na podstawie usg Ja osobiście uważam że się machnął w liczeniu ( no bądźmy szczerzy- lekarze i matematyka rzadko idaw parze) i było za wcześnie no ale podejrzenie mam postawione. Ja uważam że trzeba było dać mi po prostu czas, bez podejrzeń.także w środę wszystko będzie wiadome
Moje cycki zawsze były małe nawet bardzo ale zapowiada się że sporo urosną, już pół rozmiaru poszło do przodu a zaczęły rosnąć jeszcze przed planowanym terminem miesiączki. Mojej mamie baaardzo urosły więc spodziewam się tego samego...niestety... Bo wiadomo potem będzie jeden wielki flak -.- to już wolałam bardzo małe ale zupełnie nieoklapłe
Sylwia9
Przykro mi bardzo [emoji20]Dawno się nie odzywałam.
Juz nie jestem w ciąży wczoraj zaczęłam plamic raz mocniej raz słabiej. Popołudniu miałam wizytę. Niby pęcherzyk jest proporcje ma idealne, ale zarodka nie było widać (6t4d). Objawów ciążowych zero. Bole typowo okresowe plamienie zamieniło się w krwawienie.
Także życzę Wam spokojnych ciąż i gładkich rozwiązań. Trzymajcie się :*
Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom
Milkchocolate
Ja mam od zawsze duże ale teraz to są olbrzymie!Też wam życzę udanego dnia:-) ja dziś znowu na kursie.
Santinia duże masz piersi? Ja zawsze miałam duże a teraz to jakiś kosmos. Mąż się cieszy ale ma zakaz dotykania bo tak bolą. Najgorszy moment to zdejmowanie biustonosza do kąpieli...
reklama
Milkchocolate
AAAle ekstra! Aż Ci zazdroszcze!! Ja ide w srode , 31 i to bedzie poczatek 6 tygodnia to moze ja coś zobaczęWracam właśnie od gin. Wszystko ok. Krasnoludek żyje. Jak to pan doktor powiedział. Przez chwile myślał że dwa ale stwierdził ze zdecydowanie jeden.