April7
Fanka BB :)
A pijecie kawę? Bo mi czarna bez cukru też pomaga
Ja nie lubię kawy... A wiem że po niej to od razu do toalety
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A pijecie kawę? Bo mi czarna bez cukru też pomaga
O widzisz! A ja mam tak, że owoce (szczególnie jabłka) jakoś przyspieszają moje trawienie i w sumie zawsze tak miałam, a i w ciąży się to potwierdza. Jabłka mam swojskie nie pryskane więc raczej samo zdrowie
już zrobiłam bete, wynik pod koniec dnia, albo jutro rano
Jak myślicie jak beta wyjdzie dobrze to krwawieniem można się nie denerwować?[/QUOTE
Odpoczywaj i na za
Dużo odpoczywaj a na zapas nie ma się co denerwowaćjuż zrobiłam bete, wynik pod koniec dnia, albo jutro rano
Jak myślicie jak beta wyjdzie dobrze to krwawieniem można się nie denerwować?
A jak mam przelom lat 34/35 i 35 bede miala skonczone dopiero po porodzie?A co to komfortfood? Ja mam 37, badania prenatalne masz za darmo jeśli w danym roku którym jesteś w ciąży kinczysz 35lat