reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2017

reklama
O widzisz! A ja mam tak, że owoce (szczególnie jabłka) jakoś przyspieszają moje trawienie :) i w sumie zawsze tak miałam, a i w ciąży się to potwierdza. Jabłka mam swojskie nie pryskane więc raczej samo zdrowie :)

No właśnie ja też lubię jabłka i to na surowo i raczej z nich nie zrezygnuje. Ps. Moje jabłka też nie są pryskane :biggrin2:

już zrobiłam bete, wynik pod koniec dnia, albo jutro rano:)
Jak myślicie jak beta wyjdzie dobrze to krwawieniem można się nie denerwować?[/QUOTE
Odpoczywaj i na za
już zrobiłam bete, wynik pod koniec dnia, albo jutro rano:)
Jak myślicie jak beta wyjdzie dobrze to krwawieniem można się nie denerwować?
Dużo odpoczywaj a na zapas nie ma się co denerwować :)

Tynka92 - czuję to samo, ja też dopiero 6t1d, a według gin moja ciąża jest jeszcze młodsza. Pewnie skończy się tak, że urodzę w maju :D :D

KasiaSweet - tak, nie denerwuj się w żadnym wypadku. Jeśli beta przyrasta, to znaczy że się dziecko rozwija. To może być wszystko, np. jakiś krwiak czy coś. To się często zdarza.

April7 - ja właśnie radzę sobie kawą. Lekką, z mlekiem, nieduże porcje. Wystarczy parę łyków i lecę na "dwójeczkę" :p

aal - dokładnie, zgadzam sie z Tobą. Nie ma co świrować. Czytałam gdzieś że w 100% trzeba zrezygnować tylko z alkoholu, papierosów i surowych ryb i mięsa.

Dzieki Dziewczyny za info :) Jakas taka jestem tym wsztkim oszolomiona ze sama nie wiem co robic a niby powinnam byc dowiadczona po pierwszym dziecku :)

dziewczyny czy sa tu mamusie w wieku 34-35 lat? Mam pytanie odnosnie badan prenatalnych.

reklama
Do góry