reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞🌹 Kwietniowe kreski🐣🌹, pełne nadziei migają, dwie kreski radość nam długą zapowiadają.

reklama
Kurcze robiłam wczoraj to AMH w diagnostyce jakoś zaraz po 7 rano i dalej nie mam wyników a badanie było opisane jako cito 🤔 co ciekawsze mąż zaraz po mnie zrobił cały ten pakiet profilaktyka mężczyzny i już ma wszystkie wyniki mimo, że w opisie ma czas czekania 1-10 dni

Ehh u mnie ciężki dzień dzisiaj.
Myślałam że los oszczędzi moja siostre bo szybko zaszła w ciążę. Dzisiaj poroniła i nikt nie wie czemu bo wieczorem wczoraj miała USG i wszystko było dobrze. Jakoś szczęścia nie mamy. 😭
Sorry za ten żal post ale tak strasznie mi przykro bo liczyłam że chociaż u niej będzie wszystko dobrze.

Ehh u mnie ciężki dzień dzisiaj.
Myślałam że los oszczędzi moja siostre bo szybko zaszła w ciążę. Dzisiaj poroniła i nikt nie wie czemu bo wieczorem wczoraj miała USG i wszystko było dobrze. Jakoś szczęścia nie mamy. 😭
Sorry za ten żal post ale tak strasznie mi przykro bo liczyłam że chociaż u niej będzie wszystko dobrze.
śle dużo siły dla siostry 🥹

Na szczęście szybko oddzwonił lekarz z kliniki.
Mam zwiększony duphaston do 4 tabletek, dalej mam brać cyclogest chyba że zacznę mocniej krwawić to też zwiększyć. Dodatkowo 2 razy magnez i nospe. W poniedziałek mam powtórzyć betę i na tym etapie nic więcej zrobić nie mogę. Wizytę mam w piątek umówioną.
Wierzę, że będzie dobrze! Odpoczywaj dużo, stosuj się do zaleceń lekarza i jutro zobaczysz piękny przyrost 😊

Hej, tak czytam o tym co bierzecie i zastanawiam się czy też nie kupić....
Ale ostatnie 2 cykle brałam inozytol z aliness i cykl mocno mi skróciło i... ciągle jakieś bóle czuję. W ogóle po poronieniu w grudniu to jest tak "inaczej" wszystko....zastanawiam się czy do gina nie pójść. Byłam po poronieniu (samoistne) i niby wszystko ok, żadnych badań nie trzeba robić....
Ja właśnie w piątek dostałam zalecenie suplementacji inozytolu 1000mg. Na razie mam 500mg w mieszanym preparacie, to mam dokończyć opakowanie i potem wprowadzić 1000mg oddzielnie. I jak czytam Wasze doświadczenia, to właśnie się trochę obawiam, że mi pozmienia długość cyklu. Chociaż… w sumie jak mam średnio 35 dni (teraz był 32), a miałby mi skrócić do 28-30, to może wcale nie byłoby tak źle? 😅

reklama
Do góry