Gryfin
Fanka BB :)
Spokojnie moja pierwsza beta też wynosiła trzydzieści parę i wszystko było dobrze, ważniejszy jest przyrostDostalam wyniki bety 39.
Progesteron 13,8
Kurcze boje sie ze troche malo .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spokojnie moja pierwsza beta też wynosiła trzydzieści parę i wszystko było dobrze, ważniejszy jest przyrostDostalam wyniki bety 39.
Progesteron 13,8
śle dużo siły dla siostryEhh u mnie ciężki dzień dzisiaj.
Myślałam że los oszczędzi moja siostre bo szybko zaszła w ciążę. Dzisiaj poroniła i nikt nie wie czemu bo wieczorem wczoraj miała USG i wszystko było dobrze. Jakoś szczęścia nie mamy.
Sorry za ten żal post ale tak strasznie mi przykro bo liczyłam że chociaż u niej będzie wszystko dobrze.
To są takie? i w sumie jak to działa? Bo za każdym razem jak pytam palaczy czemu w ogóle palą, to najczęściej mówią że nikotyna działa na nich odprężająco. To jak działa taki elektryk bez nikotyny?ja palę jednorazówki, ale bez nikotyny
Wierzę, że będzie dobrze! Odpoczywaj dużo, stosuj się do zaleceń lekarza i jutro zobaczysz piękny przyrostNa szczęście szybko oddzwonił lekarz z kliniki.
Mam zwiększony duphaston do 4 tabletek, dalej mam brać cyclogest chyba że zacznę mocniej krwawić to też zwiększyć. Dodatkowo 2 razy magnez i nospe. W poniedziałek mam powtórzyć betę i na tym etapie nic więcej zrobić nie mogę. Wizytę mam w piątek umówioną.
Ja właśnie w piątek dostałam zalecenie suplementacji inozytolu 1000mg. Na razie mam 500mg w mieszanym preparacie, to mam dokończyć opakowanie i potem wprowadzić 1000mg oddzielnie. I jak czytam Wasze doświadczenia, to właśnie się trochę obawiam, że mi pozmienia długość cyklu. Chociaż… w sumie jak mam średnio 35 dni (teraz był 32), a miałby mi skrócić do 28-30, to może wcale nie byłoby tak źle?Hej, tak czytam o tym co bierzecie i zastanawiam się czy też nie kupić....
Ale ostatnie 2 cykle brałam inozytol z aliness i cykl mocno mi skróciło i... ciągle jakieś bóle czuję. W ogóle po poronieniu w grudniu to jest tak "inaczej" wszystko....zastanawiam się czy do gina nie pójść. Byłam po poronieniu (samoistne) i niby wszystko ok, żadnych badań nie trzeba robić....
Bardzo ładna beta, progesteron też powinien był wystarczający nie martw sięDostalam wyniki bety 39.
Progesteron 13,8