reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞🌹 Kwietniowe kreski🐣🌹, pełne nadziei migają, dwie kreski radość nam długą zapowiadają.

Dziękuję, że pytasz 😘 Grzeję ławkę, bo bez Was mi źle, ale to chyba moje ostatnie kreski, bo na nic już nie liczę. Dwa tygodnie temu zaczęłam nową pracę i to jest świetne, ale młoda przeżywa te wszystkie zmiany i chłopu też na głowę się dużo zwaliło. Intensywnie jest, ale mam nadzieję, że zmierzamy w dobrym kierunku :)
super, że nowa praca okazała się OK! :) wszystko rozumiem jak chodzi o nawał. Przez Twoją historię i determinację zawsze będziesz miała u mnie ciepłe miejsce w serduszku ❤️
Wiem, że to pewnie niewiele zmieni, ale trzymam kciuki za Was. Oby Was los zaskoczył :)

reklama
możecie mnie zlinczować, ale jak jestem około 7 dpo i dalej to przed piciem robię test, jak jest a jest zawsze 😂😂😂😂😂 negatywny to pije drinka dwa… nie mam psychiki aby totalnie podporządkować się staraniom bo bym zwariowała i wylądowała w psychiatryku….
Ja po pierwszym roku starań odpuściłam sobie 🤷🏻‍♀️ nie piję często ani dużo ... Nie będę świrować

Super, na pewno się przyda 😉 a mając takie L4 bierzecie dziewczyny jakieś leki? I jeśli tak, to jak się po nich czujecie?
Ja dostałam zoloft i teraz jakiś na wieczór na wyciszenie ale nie pamiętam nazwy, muszę iść zrealizować receptę 🙈 pierwsze parę dni przyjmowania zoloftu to były u mnie kompletnie nieprzespane noce. Po paru dniach minęło i w sumie póki co nie widzę większej różnicy

reklama
Do góry