Marzenaaa12
Fanka BB :)
Dostalam wyniki bety 39.
Progesteron 13,8
Kurcze boje sie ze troche malo .
Progesteron 13,8
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój zawsze robi zdjęcie całej półki i muszę mu zaznaczyć które chcę.haha moj pojechal po tampony wytlumaczylam mu jakie chce a on do mnie dzwoni i mowi: „bozeeee o co tu chodzi czemu tego jest tyle” chlop jest przerazony poprawil mi nastroj
najwazniejszy przyrost spokojnieDostalam wyniki bety 39.
Progesteron 13,8
Trzymam kciuczkiDostalam wyniki bety 39.
Progesteron 13,8
Bardzo ładna beta Niektóre dziewczyny mają plamienia na początku ciąży, nie martw się na zapas. Trzymam mocno kciuki, żeby wszystko było dobrzeDziewczyny mam betę, ale w nocy zaczął mnie boleć mocno brzuch jak na okres i zaczęło mi się plamienie jak przed miesiączką i nie wiem co z tego będzie. Dzwoniłam już do kliniki żeby się że mną jakiś lekarz skontaktował. A w poniedziałek pójdę na powtórkę bety.
Z tego co pamiętam to Twoja pierwsza beta. Nie ma czegoś takiego jak „za mała beta”. Każda startuje od 0 i rośnie inaczej. Ważny jest przyrost. Nie ma się co stresować na zapas. Progesteron jest OK.Dostalam wyniki bety 39.
Progesteron 13,8
Dziękuję, że pytasz Grzeję ławkę, bo bez Was mi źle, ale to chyba moje ostatnie kreski, bo na nic już nie liczę. Dwa tygodnie temu zaczęłam nową pracę i to jest świetne, ale młoda przeżywa te wszystkie zmiany i chłopu też na głowę się dużo zwaliło. Intensywnie jest, ale mam nadzieję, że zmierzamy w dobrym kierunku
Popłakać sie idzieTak mi się skojarzyło faceci kupujący produkty higieniczne