reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞🌹 Kwietniowe kreski🐣🌹, pełne nadziei migają, dwie kreski radość nam długą zapowiadają.

reklama
Sprawdźcie pocztę - ja właśnie zgarnęłam bon na amh :)
Też mam! 😁 wpisałam tylko w temat „badanie AMH” (zero treści) i dostałam. Szkoda troszkę, że nie tydzień wcześniej zmienili tę grupę wiekową… 🥲 ale trudno.

@Motylkowa! Dzięki za podesłanie! Ty zawsze tu coś ciekawego wrzucisz 🤗

Tak ja też napisałam do nich w tej sprawie, bo obawiam się że jak wbije z bonem do diagnostyki na którym jest taka informacja o wieku to nie zechcą zrobić. Wątpię żeby w każdym punkcie diagnostyki byli obeznani z regulaminem.

Tak ja też napisałam do nich w tej sprawie, bo obawiam się że jak wbije z bonem do diagnostyki na którym jest taka informacja o wieku to nie zechcą zrobić. Wątpię żeby w każdym punkcie diagnostyki byli obeznani z regulaminem.
Ja zrobiłam screena regulaminu ze strony, mam nadzieję, że w razie co to wystarczy.

reklama
Hej dziewczyny. Nade mną wisi wizja przyszłej histeroskopii z oznaczeniem nk i cd138. Jak pewnie dużo z Was wie, mieszkam w UK , ale lecze się prywatnie i co mogę robię w PL . Ostatnio mimo swoich oczekiwań plan wykonania tego zabiegu u swojego lekarza spalił na panewce. Obecnie szukam poleceń we Wrocławiu, żebym mogła bez problemu to przeprowadzić ..generalnie nanwazniejsze to to, że chce umówić ten zabieg po uprzednim zrobieniu konieczynych badań ( w UK) i z wynikami już ustalić zabieg, pomijając wizytę kwalifikacyjną, ewentualnie z możliwoścIą zrobienia tego online??
Wiadomo nie wiele z Was jest w "mojej skórze" , ale mimo wszystko, czy któraś z Was jest chociażby w stanie polecic "przyjazną " klinikę? W tym obrzarze? Będę wdzięczna za każdy komentarz🙂
Ja swoją robiłam w medfeminie - akurat u dr Zborowskiego (jest wyluzowany i stara się stworzyć swobodną atmosferę, żeby zminimalizować dyskomfort pacjentki). Z załatwieniem kwalifikacji telefonicznie nie powinno być żadnego problemu - wszystkie niezbędne wyniki można im wysłać mailem :)

Do góry