reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞🌹 Kwietniowe kreski🐣🌹, pełne nadziei migają, dwie kreski radość nam długą zapowiadają.

reklama
Hej dziewczyny. Nade mną wisi wizja przyszłej histeroskopii z oznaczeniem nk i cd138. Jak pewnie dużo z Was wie, mieszkam w UK , ale lecze się prywatnie i co mogę robię w PL . Ostatnio mimo swoich oczekiwań plan wykonania tego zabiegu u swojego lekarza spalił na panewce. Obecnie szukam poleceń we Wrocławiu, żebym mogła bez problemu to przeprowadzić ..generalnie nanwazniejsze to to, że chce umówić ten zabieg po uprzednim zrobieniu konieczynych badań ( w UK) i z wynikami już ustalić zabieg, pomijając wizytę kwalifikacyjną, ewentualnie z możliwoścIą zrobienia tego online??
Wiadomo nie wiele z Was jest w "mojej skórze" , ale mimo wszystko, czy któraś z Was jest chociażby w stanie polecic "przyjazną " klinikę? W tym obrzarze? Będę wdzięczna za każdy komentarz🙂
Ja niestety żadnych klinik i lekarzy nie kojarzę z Wrocławia ale podbijam temat. Ktoś coś pomoże naszej Anyżowej?

reklama
Ja niestety żadnych klinik i lekarzy nie kojarzę z Wrocławia ale podbijam temat. Ktoś coś pomoże naszej Anyżowej?
Ja też niestety nie kojarzę.
Również mam skierowanie na histeroskopię z ewentualnym usunięciem przegrody. Dzwoniłam do szpitala żeby się zapisać, a typ do mnie, że muszę zrobić rezonans dna miednicy 🙄 wtf. Nie zapisałam się, jeszcze mnie wkurw trochę trzyma 😂

Do góry