reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌞🌹 Kwietniowe kreski🐣🌹, pełne nadziei migają, dwie kreski radość nam długą zapowiadają.

reklama
Sprawdźcie pocztę - ja właśnie zgarnęłam bon na amh :)
Też mam! 😁 wpisałam tylko w temat „badanie AMH” (zero treści) i dostałam. Szkoda troszkę, że nie tydzień wcześniej zmienili tę grupę wiekową… 🥲 ale trudno.

@Motylkowa! Dzięki za podesłanie! Ty zawsze tu coś ciekawego wrzucisz 🤗

Tak ja też napisałam do nich w tej sprawie, bo obawiam się że jak wbije z bonem do diagnostyki na którym jest taka informacja o wieku to nie zechcą zrobić. Wątpię żeby w każdym punkcie diagnostyki byli obeznani z regulaminem.

Tak ja też napisałam do nich w tej sprawie, bo obawiam się że jak wbije z bonem do diagnostyki na którym jest taka informacja o wieku to nie zechcą zrobić. Wątpię żeby w każdym punkcie diagnostyki byli obeznani z regulaminem.
Ja zrobiłam screena regulaminu ze strony, mam nadzieję, że w razie co to wystarczy.

reklama
Hej dziewczyny. Nade mną wisi wizja przyszłej histeroskopii z oznaczeniem nk i cd138. Jak pewnie dużo z Was wie, mieszkam w UK , ale lecze się prywatnie i co mogę robię w PL . Ostatnio mimo swoich oczekiwań plan wykonania tego zabiegu u swojego lekarza spalił na panewce. Obecnie szukam poleceń we Wrocławiu, żebym mogła bez problemu to przeprowadzić ..generalnie nanwazniejsze to to, że chce umówić ten zabieg po uprzednim zrobieniu konieczynych badań ( w UK) i z wynikami już ustalić zabieg, pomijając wizytę kwalifikacyjną, ewentualnie z możliwoścIą zrobienia tego online??
Wiadomo nie wiele z Was jest w "mojej skórze" , ale mimo wszystko, czy któraś z Was jest chociażby w stanie polecic "przyjazną " klinikę? W tym obrzarze? Będę wdzięczna za każdy komentarz🙂
Ja swoją robiłam w medfeminie - akurat u dr Zborowskiego (jest wyluzowany i stara się stworzyć swobodną atmosferę, żeby zminimalizować dyskomfort pacjentki). Z załatwieniem kwalifikacji telefonicznie nie powinno być żadnego problemu - wszystkie niezbędne wyniki można im wysłać mailem :)

Do góry