KaMaLi
Fanka BB :)
A nie to jednak coś może być na rzeczyto az 3 by pokazaly? łudze sie haha
A kreska na żywo przebija różem?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A nie to jednak coś może być na rzeczyto az 3 by pokazaly? łudze sie haha
Jak przez szybkę widać, to myślę, że to to czekamy na betę@AnitaaP. U Ciebie to jest piekna u mnie dalej jakies cienie
Ile DPO? I to pierwszy test w tym cyklu?@AnitaaP. U Ciebie to jest piekna u mnie dalej jakies cienie
To w Hebe takie rzeczy?Patrzcie co mi się wyświetliło Zobacz załącznik 1627517Zobacz załącznik 1627518
Mam taki sam pomysł! i tak mam do zrobienia aktualne badania w 2/3dc, więc w sam razDokładnie, ja 2 razy kłuć się nie będę, więc przy okazji powtórzę badania hormonów w nowym cyklu. Więc na mnie akurat będą do przodu
Pierwszy raz widzę w ogóle domowe badanie spermy domyślam się jak wiarygodne to jest, ale czego to nie wymyślaTo w Hebe takie rzeczy?
Pierwszy raz widzę w ogóle domowe badanie spermy domyślam się jak wiarygodne to jest, ale czego to nie wymyśla
Dla mnie takie produkty powinny być zakazane, jak te testy badania poziomu witaminy D itp. Jest za dużo zmiennych, które mogą zawyżać lub zaniżać wynik. Od tego jest laboratorium, mikroskopy i wykształceni w danym kierunku ludzie. +60 zł i masz podstawowe badanie nasienia, +100 zł i masz komputerowe, rozszerzone.Patrzcie co mi się wyświetliło