KaMaLi
Fanka BB :)
Te baby? Jakie te baby?Może zamiast ananasa i wina wskazana czekolada i kebaby?
KE-BA-BY!
Aaaa, kebaby!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Te baby? Jakie te baby?Może zamiast ananasa i wina wskazana czekolada i kebaby?
Sprawdzenie wskazaneA do mnie właśnie doszły testy. I nie wiem, czy nie przetestować ich wcześniej, czy nie mają jakiś dziwnych kresek, żeby się potem nie nakręcać
taki mam planBędzie git! odczaruj ten kwiecień
Niestety mało jest lekarzy, którzy potrafią połączyć kropki wykraczające poza ich dziedzinę zainteresowania.Ja za to zapisałam się do dietetyczki klinicznej zajmuje się pcos i płodnością. Pomyślałam ze na pewno nie zaszkodzi zobaczymy, wypełniłam już ankiety i czekam na odzew bo lekarzy stan ogólny człowieka widzę ze nie obchodzi…a organizm to całość.
wzajemnieCześć dziewczyny miłego dnia dla Was
Hej. W jaki sposób leczona endometrioza?Pozdrowienia dla wszystkich staraczek!
Nie było mnie tu ojejejej, ile czasu... Ale wracam z pewną nadzieją i proszę o zapis na testowanie na 22.04, w moje urodziny
Nie było mnie tu między innymi dlatego, że w zeszłym roku zdiagnozowaliśmy endometriozę i musiałam skupić się najpierw na doprowadzeniu do porządku. Teraz jestem w pierwszym cyklu starań po tej przerwie (łącznie prawie 3 lata bez rezultatów, ale w końcu wiem czemu), a dzisiejsze dwie brązowe plamki dają mi do myślenia!
Miałam laparoskopię z chromotubancją, jeśli dobrze pamiętam nazwę, wyciął mi endometrium z otrzewnej, a potem brałam długie miesiące Probella. To wstrzymuje cykl i pozwala na to, żeby organizm usunął to endometrium spoza macicy i się trochę uspokoił, bo tak to układ immunologiczny był ciągle w stanie akcji. Wyleczyć do końca się tego nie da, przyczyn też nie znamy.Hej. W jaki sposób leczona endometrioza?