reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞🌹 Kwietniowe kreski🐣🌹, pełne nadziei migają, dwie kreski radość nam długą zapowiadają.

Pozdrowienia dla wszystkich staraczek!

Nie było mnie tu ojejejej, ile czasu... Ale wracam z pewną nadzieją i proszę o zapis na testowanie na 22.04, w moje urodziny :D

Nie było mnie tu między innymi dlatego, że w zeszłym roku zdiagnozowaliśmy endometriozę i musiałam skupić się najpierw na doprowadzeniu do porządku. Teraz jestem w pierwszym cyklu starań po tej przerwie (łącznie prawie 3 lata bez rezultatów, ale w końcu wiem czemu), a dzisiejsze dwie brązowe plamki dają mi do myślenia!
powodzenia, to również mój dzień testowania 🌸

reklama
Odnotowuje właśnie mega kłujące bóle w dole brzucha. Raz aż mnie skręciło. Ju noł wat aj min 😎
Och, doskonale rozumiem w 7DPO :D

Anegdotka: wczoraj zamówiłam proszek do prania taki typowo bejbikowy, bo małżowi wyszło AZS i lekarz zalecił to jako jeden z kroków. Dziś allegro powitało mnie ofertą wózków... Pszypadeg? ;)

Och, doskonale rozumiem w 7DPO :D

Anegdotka: wczoraj zamówiłam proszek do prania taki typowo bejbikowy, bo małżowi wyszło AZS i lekarz zalecił to jako jeden z kroków. Dziś allegro powitało mnie ofertą wózków... Pszypadeg? ;)
Ja jestem 4😂
Testowanie mam zapisane na 22-go, bo będzie idealnie 10dpo. Jeśli 10 dpo nie będzie kreski, odstawiam proga.

Pozdrowienia dla wszystkich staraczek!

Nie było mnie tu ojejejej, ile czasu... Ale wracam z pewną nadzieją i proszę o zapis na testowanie na 22.04, w moje urodziny :D

Nie było mnie tu między innymi dlatego, że w zeszłym roku zdiagnozowaliśmy endometriozę i musiałam skupić się najpierw na doprowadzeniu do porządku. Teraz jestem w pierwszym cyklu starań po tej przerwie (łącznie prawie 3 lata bez rezultatów, ale w końcu wiem czemu), a dzisiejsze dwie brązowe plamki dają mi do myślenia!
Jeśli dzisiaj było plamienie(i przyjmiemy to za implantację), to test możesz zrobić za 2 dni ☺️

Ja jestem 4😂
Testowanie mam zapisane na 22-go, bo będzie idealnie 10dpo. Jeśli 10 dpo nie będzie kreski, odstawiam proga.
W ten sposóóóób... :D Zastanawiam się, czy mam to mityczne krwawienie implantacyjne czy coś innego się dzieje... Miałam ze 2h temu 2 plamy brązowa na bieliźnie, a teraz na papierze została taka jakby nitka skrzepu, też ciemna. Ktoś to miał?

W ten sposóóóób... :D Zastanawiam się, czy mam to mityczne krwawienie implantacyjne czy coś innego się dzieje... Miałam ze 2h temu 2 plamy brązowa na bieliźnie, a teraz na papierze została taka jakby nitka skrzepu, też ciemna. Ktoś to miał?
Tak to zwykle dziewczyny opisują 😄
Ja byłam 5 razy w ciąży (nie mamy dzieci) i ani razu mnie miałam plamienia implantacyjnego.

reklama
Do góry