KaMaLi
Fanka BB :)
Ja czekałam troszkę dłużej, chyba 3 tygodnieTak tak, trombofilia. Dzięki!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja czekałam troszkę dłużej, chyba 3 tygodnieTak tak, trombofilia. Dzięki!
Wpiszę się na Majowe kreski, bo teraz nie ma szans, żebym była w ciążyHejka! Rozgość się na kiedy cię wpisać na testowanie?
to na ławkęWpiszę się na Majowe kreski, bo teraz nie ma szans, żebym była w ciąży
Spoko, mogę grzać ławęto na ławkę
tez robilam. Szybko wyniki no i wyszly dwie mutacje i trzeba sie kłuc. Oby pomogloBardzo proszę link : Link do: TROMBOFILIA wrodzona - Badanie genetyczne trombofilii - Sprawdź
Dużo dziewczyn tutaj z kresek robiło, także zdecydowałam że i ta pójdę w tę stronę
Hej, tak ja badamDziewczyny a badałyście sobie poziom kwasu foliowego/witaminy B12?
Jakiś konkretny magnez i witaminę C polecasz ? 3 dzieci o wow podziwiamHej, tak ja badam
Co do supli to ja biorę oddzielnie
ADEK 10tys d3
Omega 2150, epa 1125, dha 875 (dawka 2 tabletek) z nordic naturals
B complex
Kwas foliowy metylowany
Wit c w proszku
Magnez w proszku
choline
Cynk
Inozytol
Czasami coś dorzucę, czasami mam przerwy -w zależności od wyniku.
Niestety ja z tych "starszych" 38 skończone, 3 dzieci.
2ka już starsze , syn 18 i córka 15 najmłodsze 4Jakiś konkretny magnez i witaminę C polecasz ? 3 dzieci o wow podziwiam