reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞🌹 Kwietniowe kreski🐣🌹, pełne nadziei migają, dwie kreski radość nam długą zapowiadają.

Oho, testy już pozytywne. A monitoring dopiero w piątek 🙄
Owulka przyszła szybciej niż zwykle. Testy niby pokazują. Teraz tylko mnie zastanawia, czy wcześniej z uwagi na stres, czy biopsję w poprzednim cyklu. Nie mam też bólu owulacyjnego, więc ciekawe czy jajeczko w tym pełnym stresu okresie w ogóle pęknie 😩

Załączniki

• IMG_9304.jpeg
    IMG_9304.jpeg
    381,9 KB · Wyświetleń: 47
reklama
Owulka przyszła szybciej niż zwykle. Testy niby pokazują. Teraz tylko mnie zastanawia, czy wcześniej z uwagi na stres, czy biopsję w poprzednim cyklu. Nie mam też bólu owulacyjnego, więc ciekawe czy jajeczko w tym pełnym stresu okresie w ogóle pęknie 😩
polecam się odstresować 😃😃 z chłopem 😃 bedzie gitarka zobaczysz :)

Chciałam napisać, że może w końcu załapię się na jakiś program rządowy, bo z niczym dotychczas mi się nie udało, ale z drugiej strony to wolałabym jednak żeby zaskoczyło i żebym nie musiała korzystać. No ale narzeczony na pewno się ucieszy w razie w, bo on bardziej był zszokowany kosztami potencjalnego in-vitro. 😅
To tak jak u mnie 😀

Dowiedziałam się, że znajoma która poroniła chwilę przede mną właśnie jest w 9tyg.
Jednocześnie jestem totalnie szczęśliwa z powodu jej 🤰 bo daje mi to nadzieję na happy end, ale z drugiej strony myślę sobie.. kiedy ja?
Jej udało się 3 cyklu po poronieniu, a u mnie właśnie trwa ten 3 cykl.
U mnie też 3 cykl po poronieniu a 2 jeżeli chodzi o starania i dziś biel-11 dpo -po peaku.
Najgorsze że nie wiem czy w maju nie rozminiemy się z mężem a wtedy zostaje już lipiec ale planowałam wrócić już do pracy, a tam byliby bardzo niezadowoleni gdybym zaraz zaszła w ciążę :/

może w piątek będzie owulacja i złapiesz ją tuż
Przed pęknięciem:) 😎

@KaMaLi przesuń mnie proszę na ławeczkę. Mój pęcherzyk sprzed tygodnia wzrósł o mizerne 2 mm. Więc w sumie nie wiadomo kiedy i czy w ogóle będę testować w tym miesiącu :)
Z miłych rzeczy - idziemy na 100% w ivf jak tylko będzie można skorzystać z finansowania, bo lekarka nas na pewno zakwalifikuje :)

reklama
Do góry