reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌞🌹 Kwietniowe kreski🐣🌹, pełne nadziei migają, dwie kreski radość nam długą zapowiadają.

@Charlotte9 jak się dziś czujesz?
😘😘
Dziś już o wiele lepiej, chyba wczoraj wyczerpałam limit 🤮🤣 Tylko brzuch mam jak balon i przez to trochę spowolnione ruchy 😅 Dostalam info że z 35 pobranych dojrzały 22komorki, 12zaplodniono pozostałe 10 zamrożono i z tych 12 zapłodnionych pozostało 7, zobaczymy jak będzie dalej..

reklama
Cześć dziewczyny !
Chciałabym do Was dołączyć, nie powiedziałabym, że jestem tu nowa, ponieważ moja przygoda z tym forum zaczęła się 4 lata temu, kiedy staraliśmy się z mężem o pierwsze dziecko :) Starania zajęły Nam dwa lata i niezliczone ilości badań, suplementów, zabiegów etc. Teraz moja córka ma prawie 2 lata a ja zaczynam myśleć nad rodzeństwem.

Pozdrawiam Was serdecznie i trzymam kciuki za testujące!

Cześć dziewczyny !
Chciałabym do Was dołączyć, nie powiedziałabym, że jestem tu nowa, ponieważ moja przygoda z tym forum zaczęła się 4 lata temu, kiedy staraliśmy się z mężem o pierwsze dziecko :) Starania zajęły Nam dwa lata i niezliczone ilości badań, suplementów, zabiegów etc. Teraz moja córka ma prawie 2 lata a ja zaczynam myśleć nad rodzeństwem.

Heeeej!!!!!! Ale super że do nas wróciłaś 😍😍 Oby tym razem udało się szybciej!

Cześć dziewczyny !

Pamiętam Cię z forum w tamtym czasie 😄 Witaj 🙂

Heeeej!!!!!! Ale super że do nas wróciłaś 😍😍 Oby tym razem udało się szybciej!
Dziękuję, też mam taką nadzieję 😊 Jednak doświadczona sytuacją z pierwszych starań, staram się podejść do tego wszystkiego na chłodno i na tak zwaną logikę, a jak będzie to wyjdzie w praniu 😅 Może na początku spytam jakie suplementy dla kobiet starających się bierzecie/polecacie?

😘😘
Dziś już o wiele lepiej, chyba wczoraj wyczerpałam limit 🤮🤣 Tylko brzuch mam jak balon i przez to trochę spowolnione ruchy 😅 Dostalam info że z 35 pobranych dojrzały 22komorki, 12zaplodniono pozostałe 10 zamrożono i z tych 12 zapłodnionych pozostało 7, zobaczymy jak będzie dalej..
WOW! Te Twoje ilości to totalny kosmos! Trzymam kciuki za pięknie rozwijające się blastki🤞 No i przy takiej ilości wyrośniętych pęcherzyków nie ma się co dziwić, że masz brzuch jak balon 😅 Odpoczywaj i spokojnie wracaj do sił ☺️

A w sprawie tego in vitro: to kiedy myślicie uruchomią jakies zapisy?
Teoretycznie od 1 czerwca ruszają niby zapisy, ale że wypada to w sobotę to może się okazać że np od 3 czerwca będzie zapisywanie. Ale nie wiadomo jak te zapisy będą w ogóle wyglądać - czy to będzie osobiście czy telefonicznie czy mejlowo :)

reklama
Cześć dziewczyny, idąc Waszym tropem - mam i ja. Zobaczymy co w trawie piszczy.
Ile czekałyście na wyniki?

Załączniki

• IMG_1985.jpeg
    IMG_1985.jpeg
    163,8 KB · Wyświetleń: 117
Do góry