reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞🌹 Kwietniowe kreski🐣🌹, pełne nadziei migają, dwie kreski radość nam długą zapowiadają.

@Charlotte9 jak się dziś czujesz?
😘😘
Dziś już o wiele lepiej, chyba wczoraj wyczerpałam limit 🤮🤣 Tylko brzuch mam jak balon i przez to trochę spowolnione ruchy 😅 Dostalam info że z 35 pobranych dojrzały 22komorki, 12zaplodniono pozostałe 10 zamrożono i z tych 12 zapłodnionych pozostało 7, zobaczymy jak będzie dalej..

reklama
Cześć dziewczyny !
Chciałabym do Was dołączyć, nie powiedziałabym, że jestem tu nowa, ponieważ moja przygoda z tym forum zaczęła się 4 lata temu, kiedy staraliśmy się z mężem o pierwsze dziecko :) Starania zajęły Nam dwa lata i niezliczone ilości badań, suplementów, zabiegów etc. Teraz moja córka ma prawie 2 lata a ja zaczynam myśleć nad rodzeństwem.

Pozdrawiam Was serdecznie i trzymam kciuki za testujące!

Cześć dziewczyny !
Chciałabym do Was dołączyć, nie powiedziałabym, że jestem tu nowa, ponieważ moja przygoda z tym forum zaczęła się 4 lata temu, kiedy staraliśmy się z mężem o pierwsze dziecko :) Starania zajęły Nam dwa lata i niezliczone ilości badań, suplementów, zabiegów etc. Teraz moja córka ma prawie 2 lata a ja zaczynam myśleć nad rodzeństwem.

Heeeej!!!!!! Ale super że do nas wróciłaś 😍😍 Oby tym razem udało się szybciej!

Cześć dziewczyny !

Pamiętam Cię z forum w tamtym czasie 😄 Witaj 🙂

Heeeej!!!!!! Ale super że do nas wróciłaś 😍😍 Oby tym razem udało się szybciej!
Dziękuję, też mam taką nadzieję 😊 Jednak doświadczona sytuacją z pierwszych starań, staram się podejść do tego wszystkiego na chłodno i na tak zwaną logikę, a jak będzie to wyjdzie w praniu 😅 Może na początku spytam jakie suplementy dla kobiet starających się bierzecie/polecacie?

😘😘
Dziś już o wiele lepiej, chyba wczoraj wyczerpałam limit 🤮🤣 Tylko brzuch mam jak balon i przez to trochę spowolnione ruchy 😅 Dostalam info że z 35 pobranych dojrzały 22komorki, 12zaplodniono pozostałe 10 zamrożono i z tych 12 zapłodnionych pozostało 7, zobaczymy jak będzie dalej..
WOW! Te Twoje ilości to totalny kosmos! Trzymam kciuki za pięknie rozwijające się blastki🤞 No i przy takiej ilości wyrośniętych pęcherzyków nie ma się co dziwić, że masz brzuch jak balon 😅 Odpoczywaj i spokojnie wracaj do sił ☺️

A w sprawie tego in vitro: to kiedy myślicie uruchomią jakies zapisy?
Teoretycznie od 1 czerwca ruszają niby zapisy, ale że wypada to w sobotę to może się okazać że np od 3 czerwca będzie zapisywanie. Ale nie wiadomo jak te zapisy będą w ogóle wyglądać - czy to będzie osobiście czy telefonicznie czy mejlowo :)

reklama
Cześć dziewczyny, idąc Waszym tropem - mam i ja. Zobaczymy co w trawie piszczy.
Ile czekałyście na wyniki?

Załączniki

• IMG_1985.jpeg
    IMG_1985.jpeg
    163,8 KB · Wyświetleń: 110
Do góry