reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞🌹 Kwietniowe kreski🐣🌹, pełne nadziei migają, dwie kreski radość nam długą zapowiadają.

Dziewczyny czy wy tez tak macie ze po owulacje macie wodnisty śluz?
Pierwszy raz tak mam jestem 2 dni po owu i zalewa mnie wodnisty sluz. Nic nie piecze nic nie swędzi

reklama
Dziewczyny czy wy tez tak macie ze po owulacje macie wodnisty śluz?
Pierwszy raz tak mam jestem 2 dni po owu i zalewa mnie wodnisty sluz. Nic nie piecze nic nie swędzi
Hej, ja tak w grudniu miałam nawet zastanawiałam się czy dobrze test owulacje pokazał bo śluzu było sporo, po jakimś czasie zmienił się i tak na bardziej lepki.

Wszystkiego najpiękniejszego dla solenizantki, niech marzenia doczekają spełnienia 🥰😍.

Któraś robiła badania nasienia w bocianie Lublin? Albo ogólnie gdzieś w Lublinie i poleca i ma jakieś rady? Jakieś ogólne rady do badania nasienia? :)
Mąż powiedział ze jak ja się tak staram to on tez chce się zbadać ❤️
Hej mój mąż robił w Ovum 🙂 Też jestem z Lublina 🙂

reklama
Przesyłam podsumowanie tak na szybko:
1) program finansowania in vitro zaczyna się 1 czerwca i planowany jest na razie do 31 grudnia 2028.
2) Wysokość AMH nie jest już brane pod uwagę do kwalifikacji pary :) jedynie wiek (kobieta 42, mężczyzna 55) i udowodniona niepłodność
3) Całość świadczeń ma być finansowanaod początku do końca leczenia (z badaniami itp).
4) Finansowane będą nawet 6 procedur (w tym jeśli korzysta się ze swoich gamet to 4 pełne procedury - mam nadzieję że tutaj mają na myśli 4 podejścia do punkcji i ile z tego wyjdzie transferów).
5) Do kilku godzin powinny być opublikowane dokumenty i całe kryteria.
6) jeśli ktoś już korzystał z dofinansowań albo ma jakieś zamrożone blastki, to nie będzie zdyskwalifikowany i może podejść do programu
7) za niedługo wystartuje konkurs dla klinik, które będą chciały wziąć udział w programie
Mam tylko jeden komentarz do tego. O TO POLSKA WALCZYŁA 😄😄😉

Do góry