nieznośne_poplątanie
Fanka BB :)
Wynik równy 0,4 czy <0,4?Dziewczyny beta 0,4 mIU/ml w 11-12 dniu po owu to już raczej nie mam się co łudzić,nie ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wynik równy 0,4 czy <0,4?Dziewczyny beta 0,4 mIU/ml w 11-12 dniu po owu to już raczej nie mam się co łudzić,nie ?
Chyba równy,bo nie ma znaku ,<' tylko sam ten wynikWynik równy 0,4 czy <0,4?
Dziękuję ślicznie!Tutaj masz troszkę wytłumaczone Link do: Problem z zajÅciem w ciÄżÄ? Winny może byÄ gluten! - Gyncentrum
Nie miałaś ovi? W teorii wynik mniejszy niż 5 uznawany jest za brak ciąży. Ale! W zależności jak czuły jest sprzęt w labo to w przypadku braku ciąży często wyniki są <1, <2,3, <5. Wynik dokładnie 0,4 (bez znaku mniejszości lub większości) może wskazywać na bardzo wczesną ciążę ale może też równie dobrze znaczyć brak ciąży. Tylko ponowna beta w tym samym labo dokładnie za 48h więcej powieChyba równy,bo nie ma znaku ,<' tylko sam ten wynik
Ovi to jest ten zastrzyk ? Nie,nie ja nic nie przyjmuje,no nic chciałam sobie rozjaśnić,a moja ciekawość tylko bardziej namieszała,mam nauczkę na przyszłość.Nie miałaś ovi? W teorii wynik mniejszy niż 5 uznawany jest za brak ciąży. Ale! W zależności jak czuły jest sprzęt w labo to w przypadku braku ciąży często wyniki są <1, <2,3, <5. Wynik dokładnie 0,4 (bez znaku mniejszości lub większości) może wskazywać na bardzo wczesną ciążę ale może też równie dobrze znaczyć brak ciąży. Tylko ponowna beta w tym samym labo dokładnie za 48h więcej powie
Zrób ponownie betę za dwa dni i się wyjaśni Dodatkowo jeśli nie miałaś monitoringu to równie dobrze możesz być 6dpo, 8 dpo albo 12 dpo. A pamiętaj że beta startuje od zeraOvi to jest ten zastrzyk ? Nie,nie ja nic nie przyjmuje,no nic chciałam sobie rozjaśnić,a moja ciekawość tylko bardziej namieszała,mam nauczkę na przyszłość.
W pierwszej ciąży,która skończyła się poronieniem w 11 tygodniu pierwsze pozytywne testy wyszły mi około 13 dni po owulacji i beta wtedy była 42,dlatego już chyba wątpię,że coś może być w tym cyklu.
Dziękuję, czytałam że najlepiej jak jest koło 20 wynik.Jest okej
Temperatura idzie Ci powoli w górę, ja bym podejrzewała że możliwe że jesteś dopiero co po owulacji ale mierz dalej. A co do testów owulacyjnych - nie masz PCOS przypadkiem?
dziękuje za odpowiedź!U mnie często pęcherzyki w 13-14-15dc bywają po 8mm i były to zawsze cykle z owulacją, więc głowa do góry.
Dziękuję! :*Zrób ponownie betę za dwa dni i się wyjaśni Dodatkowo jeśli nie miałaś monitoringu to równie dobrze możesz być 6dpo, 8 dpo albo 12 dpo. A pamiętaj że beta startuje od zera