reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌞🌹 Kwietniowe kreski🐣🌹, pełne nadziei migają, dwie kreski radość nam długą zapowiadają.

Pecherzyki dwa jeden 7,7 mm drugi 8 mm.
Ja mam wrażenie ze jak przed plastrami cykle byly 29-35 dni no to miewałam owulacje i w 20 dniu cyklu, to na taki mój „chłopski rozum” Zastanawiam się czy mogę po prostu jeszcze za tydzień zobaczyć co się dzieje i najwyżej wziąć ta luteinę na wywołanie jak już będę widzieć ze się nic nie wydarzyło czy ona musi być 16/25 dc i kropka
To jeszcze nic straconego ja mam teraz owulke w 21 /22 dc . Poczekaj jeszcze i idz znowu do gin na kontrole moze dopiero rosnie wszystko i owulka przed tobą 🤞. A i biore progesteron dopiero 2 dni po pozytywnym tescie owu i kontroli gin

reklama
😘❤️
Hej, jakoś sama nie wiem czemu nie pisze.. ale Was podczytuje 🙂Stymulacje skończyłam wczoraj, przeszłam praktycznie bezobjawowo, samopoczucie dobrze przynajmniej do wczoraj bo dziś już się stresuje jutrzejsza punkcją 🙈 W sumie mam chyba z 60 pęcherzyków, kilka po 18mm, 17,16,15 i kilka 13mm i mnóstwo mniejszych- tak to wyglądało na sobotnim usg 🙂
Trzymam kciuki za jutrzejszą punkcję 🤞❤️

Powodzenia kochana, oby tym razem było bardziej optymistycznie🙂🤞
Jeśli będziesz miała ochotę, to podziel się z Nami tymi wieściami🙂 trzymam kciuki🥰
Dziękuje Wam wszystkim za wsparcie 🫂
Jutro jadę na transfer 3 dyniowego zarodka, a 4 kolejne zarodki będą obserwowane do 5 doby i zobaczymy ile będzie do mrożenia.. jeszcze nie wierzę że to się dzieje naprawdę 🥹

Mnie jakiś wiosenny spadek formy dopadł. Tak podczytuje, no ale nawet pisać mi się nie chce. A jeszcze powinny być teraz regularne boboseksy żeby trafić w ewentualną owulację.

Mnie jakiś wiosenny spadek formy dopadł. Tak podczytuje, no ale nawet pisać mi się nie chce. A jeszcze powinny być teraz regularne boboseksy żeby trafić w ewentualną owulację.
Ja Ci powiem, że chyba większość z nas dopadł wiosenny spadek formy, bo zwykle kiedyś na kreskach musiałam nadrabiać 20 stron po całym dniu 🙈

Ja Ci powiem, że chyba większość z nas dopadł wiosenny spadek formy, bo zwykle kiedyś na kreskach musiałam nadrabiać 20 stron po całym dniu 🙈
Ja znalazłam trochę równowagi wewnętrznej 🙂 dzieje się dużo pięknych rzeczy, wszystko wraca do życia i staram się tym delektować 🥰 Jest trochę ciężkich tematów ale życie jest jak rzeka....wciąż się zmienia 🙂

reklama
Do góry