reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞🌹 Kwietniowe kreski🐣🌹, pełne nadziei migają, dwie kreski radość nam długą zapowiadają.

Pecherzyki dwa jeden 7,7 mm drugi 8 mm.
Ja mam wrażenie ze jak przed plastrami cykle byly 29-35 dni no to miewałam owulacje i w 20 dniu cyklu, to na taki mój „chłopski rozum” Zastanawiam się czy mogę po prostu jeszcze za tydzień zobaczyć co się dzieje i najwyżej wziąć ta luteinę na wywołanie jak już będę widzieć ze się nic nie wydarzyło czy ona musi być 16/25 dc i kropka
To jeszcze nic straconego ja mam teraz owulke w 21 /22 dc . Poczekaj jeszcze i idz znowu do gin na kontrole moze dopiero rosnie wszystko i owulka przed tobą 🤞. A i biore progesteron dopiero 2 dni po pozytywnym tescie owu i kontroli gin

reklama
😘❤️
Hej, jakoś sama nie wiem czemu nie pisze.. ale Was podczytuje 🙂Stymulacje skończyłam wczoraj, przeszłam praktycznie bezobjawowo, samopoczucie dobrze przynajmniej do wczoraj bo dziś już się stresuje jutrzejsza punkcją 🙈 W sumie mam chyba z 60 pęcherzyków, kilka po 18mm, 17,16,15 i kilka 13mm i mnóstwo mniejszych- tak to wyglądało na sobotnim usg 🙂
Trzymam kciuki za jutrzejszą punkcję 🤞❤️

Powodzenia kochana, oby tym razem było bardziej optymistycznie🙂🤞
Jeśli będziesz miała ochotę, to podziel się z Nami tymi wieściami🙂 trzymam kciuki🥰
Dziękuje Wam wszystkim za wsparcie 🫂
Jutro jadę na transfer 3 dyniowego zarodka, a 4 kolejne zarodki będą obserwowane do 5 doby i zobaczymy ile będzie do mrożenia.. jeszcze nie wierzę że to się dzieje naprawdę 🥹

Mnie jakiś wiosenny spadek formy dopadł. Tak podczytuje, no ale nawet pisać mi się nie chce. A jeszcze powinny być teraz regularne boboseksy żeby trafić w ewentualną owulację.

Mnie jakiś wiosenny spadek formy dopadł. Tak podczytuje, no ale nawet pisać mi się nie chce. A jeszcze powinny być teraz regularne boboseksy żeby trafić w ewentualną owulację.
Ja Ci powiem, że chyba większość z nas dopadł wiosenny spadek formy, bo zwykle kiedyś na kreskach musiałam nadrabiać 20 stron po całym dniu 🙈

Ja Ci powiem, że chyba większość z nas dopadł wiosenny spadek formy, bo zwykle kiedyś na kreskach musiałam nadrabiać 20 stron po całym dniu 🙈
Ja znalazłam trochę równowagi wewnętrznej 🙂 dzieje się dużo pięknych rzeczy, wszystko wraca do życia i staram się tym delektować 🥰 Jest trochę ciężkich tematów ale życie jest jak rzeka....wciąż się zmienia 🙂

reklama
Do góry